Högdalenverket

Vi älskar när vi får visa upp vår viktiga verksamhet. För att vi ska mäkta med att ta hand om alla nyfikna på ett bra sätt och samtidigt sköta vårt dagliga arbete anordnar vi öppet hus i våra anläggningar några gånger om året. Ibland har vi dessutom möjlighet att arrangera skräddarsydda besök.

Är du intresserad att besöka oss?

Vår besöksverksamheten är aktiv mellan oktober – april då våra anläggningar  är i full drift och redo att producera värme och kyla till Stockholmarna.

Skicka oss ett e-postmeddelande till oss: Besök
Glöm inte att skriva med följande uppgifter:

Vi ser gärna att besöksförfrågningar inkommer ca 6 veckor före besök och att gruppen är max 15 personer stor, då vi vill säkerställa en så bra upplevelse som möjligt hos oss.

Läs alltid våra säkerhetsföreskrifter innan besök.
Om besökare inte uppfyller kraven i våra säkerhetföreskrifter så har vi rätt att ställa in besöket, så läs noga på och se till att samtliga besökare än införstådda med de föreskrifter som finns. Vi arbetar alltid säkert, eller inte alls.

Säkerhetsföreskrifter för besök (pdf)

Lär dig mer

Du behöver såklart inte vänta på ett besök för att lära dig mer om hur det går till när vi gör Stockholm varmt och skönt, eller håller det svalt i exempelvis sjukhus och datahallar.