Vi har anläggningar i drift året om som producerar värme och kyla till stockholmarna, som mest intensiv är produktionen under vintermånaderna. I perioder stängs våra anläggningar av för underhållsarbete och vi kan bli tvungna att avboka ett studiebesök med kort varsel om verksamheten så kräver.

Under sommarmånaderna är verksamheten för studiebesök stängd.

Virtuella besök
– ett alternativt sätt att besöka oss

Är du nyfiken på Värtaverket? Då kan du besöka verket virtuellt på https://www.stockholmexergi.se/virtuell-vartaverket eller genom att skanna QR-koden nedan med kameran i din mobiltelefon. Du väljer själv vad och hur mycket du vill utforska i verket.


Skicka en besöksförfrågan

För att vi ska ha en bättre möjlighet att ta emot ert sällskap, och kunna säkerställa en så bra upplevelse som möjligt hos oss, är det bra om ni skickar er förfrågan i god tid innan ert önskade besök, gärna minst en månad innan ni vill besöka oss. För större grupper (fler än 15 personer) behöver har vi en längre handläggningstid och önskar därför få in sådana förfrågningar minst 3 månader före önskat datum.

Skriv till oss på adressen nedan och berätta i mejlet vilka ni är, viken anläggning ni vill besöka, hur många ni är och när ni önskar besöka oss.

Om ni vill att presentationer och guidad tur ska hållas på engelska under besöket, notera det vid er förfrågan.

Vi återkommer sedan med svar om vi har möjlighet att ta emot er.

Skicka oss en förfrågan om studiebesök

Viktiga att veta

Hitta till oss

Biokraftvärmeverket KVV8/Värtaverket
Jägmästargatan 2C 115 42 Stockholm

Bristaverket
Returvägen 14 195 60 Arlandastad

Högdalenverket
Kvicksundsvägen 16, 124 59 Bandhagen