Besöksförfrågan

Under september – maj är våra anläggningar är i full drift och producerar värme och kyla till Stockholmarna, då kan vi endast ta emot besök sporadiskt i mån av tid. Under sommarmånaderna är verksamheten för studiebesök stängd.

Av säkerhetsskäl har vi en åldersgräns på 16 år på våra anläggningar. 

För att vi ska kunna hantera er förfrågan vill vi att ni skickar ett mejl till vår mejladress: besok@stockholmexergi.se. För att försöka möta era önskemål så bra som möjligt vill vi gärna att ni berättar för oss kort om vilka ni är och om ni har några speciella frågor eller förväntningar. Det gör ni enklast i mejlet. Inkludera även följande information.

Vi tar emot grupper på 2-20 personer per tillfälle för att kunna säkerställa en så bra upplevelse som möjligt hos oss. För större grupper (>20 personer) behöver har vi en längre handläggningstid och önskar därför få in sådana förfrågningar minst 3 månader före önskat datum.

Samtliga av våra anläggningar är i full produktion dygnet runt, året om. Därför kan vi bli tvungna att avboka ett studiebesök med kort varsel om verksamheten så kräver.

Läs alltid våra säkerhetsföreskrifter innan besök. Om besökare inte uppfyller kraven i våra säkerhetsföreskrifter så har vi rätt att ställa in besöket, så läs noga på och se till att samtliga besökare än införstådda med de föreskrifter som finns. Vi arbetar alltid säkert, eller inte alls.

Säkerhetsföreskrifter för besök (pdf)

Lär dig mer

Du behöver såklart inte vänta på ett besök för att lära dig mer om hur det går till när vi gör Stockholm varmt och skönt, eller håller det svalt i exempelvis sjukhus och datahallar.