Hur går det till?

Här nedanför kan du läsa mer om vad ett besök innebär och hur du skapar en förfrågan. Studiebesöken ges normalt på svenska, men om ni har andra önskemål så hör av er till oss.  Tänk på att vi behöver er förfrågan minst 6 veckor innan ert önskade datum.

Öppet hus

Någon gång om året så har vi Öppet hus på en utvald anläggning. Då är alla välkomna!

Håll utkik på vår hemsida och våra social kanaler (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter), där annonserar vi när det är dags.

Besöksförfrågan

Under september – maj är våra anläggningar är i full drift och producerar värme och kyla till Stockholmarna, då kan vi endast ta emot besök sporadiskt i mån av tid. Under sommarmånaderna är verksamheten för studiebesök stängd.

Av säkerhetsskäl har vi en åldersgräns på 15 år på våra anläggningar. 

För att vi ska kunna hantera er förfrågan vill vi att ni mailar oss, inkludera då följande information.

Vi tar emot grupper på 2-15 personer per tillfälle för att kunna säkerställa en så bra upplevelse som möjligt hos oss. För större grupper (>15 personer) behöver har vi en längre handläggningstid och önskar därför få in sådana förfrågningar minst 3 månader före önskat datum.

Samtliga av våra anläggningar är i full produktion dygnet runt, året om. Därför kan vi bli tvungna att avboka ett studiebesök med kort varsel om verksamheten så kräver.

Tänk på att vi behöver er förfrågan minst 6 veckor innan ert önskade besöksdatum.

Läs alltid våra säkerhetsföreskrifter innan besök. Om besökare inte uppfyller kraven i våra säkerhetsföreskrifter så har vi rätt att ställa in besöket, så läs noga på och se till att samtliga besökare än införstådda med de föreskrifter som finns. Vi arbetar alltid säkert, eller inte alls.

Säkerhetsföreskrifter för besök (pdf)

Lär dig mer

Du behöver såklart inte vänta på ett besök för att lära dig mer om hur det går till när vi gör Stockholm varmt och skönt, eller håller det svalt i exempelvis sjukhus och datahallar.