Nu uppdaterar vi vår prismodell

Omvärlden förändras, Stockholm växer och vi vill främja ett effektivt fjärrvärmesystem. Därför uppdaterar vi nu prismodellen inför 2025

Läs mer om prismodellen

Kampanj - förmånligt erbjudande

Köp en ny fjärrvärmecentral och få månadskostnaden för tjänsterna Värmeoptimering och Driftövervakning kostnadsfritt första året. Erbjudandet gäller till och med 31 oktober 2024.

Ta hjälp av en energiexpert

En energirådgivning kan ge ditt företag insikter som bidrar till optimerad energianvändning och sänkta kostnader

Våra tjänster för företag

Stockholms energipartner för företag

Vi är en energipartner till våra företagskunder. För oss betyder det att vi tar ett helhetsgrepp om ditt företags energibehov. Vi löser gärna injustering, mätning och optimering av värmesystemet för att göra din energiförbrukning smartare. Och vi tar hand om driften, övervakningen, underhållet och reparationen av värmesystemet för att underlätta livet lite för dig och dina kollegor. Andra smarta tjänster vi har för företag är ellösningar som solceller, elbilsladdare och batterier för energilagring.

Mina sidor – allt samlat på ett och samma ställe

Med Mina sidor får du överblick över din värme- eller kylaleverans på ett och samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri och finns på webben, till surfplatta eller mobil. Här får du snabbt koll på din energianvändning och dina fakturor. Om du har flera anläggningar får du en samlad bild av hela ditt fastighetsbestånd.

Du loggar in på Mina sidor med BankID – enkelt och säkert.

Stockholm blir en av de första städerna i världen att fånga in koldioxid i stor skala

På Stockholm Exergi har vi ett stort ansvar för hållbar utveckling och  klimatförändringarna är vår hjärtefråga. Vårt mål och stora satsning är att bidra till negativa utsläpp genom koldioxidinfångning och återvinning av värme till fjärrvärmenäten. Under våren 2024 tecknade vi avtal med Microsoft om 3,33 miljoner ton permanenta minusutsläpp vilket är det hittills största avtalet i världen. Behöver vi säga att vi är stolta?

En milstolpe är nådd: Läs om vårt avtal om minusutsläpp med Microsoft 

Hör av dig om du vill veta mer

Har du frågor om våra tjänster eller vill du veta mer om att bli kund? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer om vad vi gör och om hur vi skulle kunna hjälpa dig.