Modern, effektiv och driftsäker

En trygg och driftssäker uppvärmning förutsätter en väl fungerande fjärrvärmecentral. Nya moderna fjärrvärmecentraler är inte bara effektiva och kompakta, de möjliggör sänkta energikostnader och har ett minskat underhållsbehov. Läs mer om hur en fjärrvärmecentral fungerar.

Det finns flera fördelar med en ny, modern fjärrvärmecentral:

Erbjudande

Just nu ingår månadskostnaden för tjänsterna Värmeoptimering och Driftövervakning kostnadsfritt i 12 månader* vid beställning av ny fjärrvärmecentral.

*Erbjudandet gäller till och med 31 oktober 2024 och förutsatt att din anläggning är kompatibel med digitala tjänster.

Läs mer i vårt produktblad

Vad kostar en ny fjärrvärmecentral?

Kostnaden är helt relaterad till fastighetens storlek, därför gäller pris enligt offert. Offerten är kostnadsfri.

Delbetalning
Stockholm Exergi erbjuder delbetalning med förmånliga villkor. Delbetalning kan endast utnyttjas vid köp av en ny fjärrvärmecentral (eller fjärrkylacentral) och gäller ej för småhus och mindre fastigheter. Läs mer om delbetalning och hur det fungerar.

 

Hur går det till?

Stockholm Exergis energiexperter planerar, dimensionerar, installerar och genomför bytet och är med hela vägen från planering till slutbesiktning. Vi levererar totalentreprenad enligt ABT06 och garanterar att allt fungerar som det ska.

Har ni inte fjärrvärme idag?
Har du idag inte fjärrvärme till din fastighet, eller ett vattenburet system som fjärrvärme kräver kan du läsa mer om våra olika tjänster här. Eller kontakta en energiexpert så hjälper vi dig med vad som krävs för en installation.

 

Frigör värdefull yta

Moderna fjärrvärmecentraler är mindre och smidigare vilket frigör yta. Utrymmen som kan användas till annat, såsom cykelrum eller nya förråd till de boende. Här kan du ser hur resultatet kan bli: