Minska elkostnaden och öka fastighetens värde med solceller

Är du trött på höga och oförutsägbara elpriser och samtidigt göra en insats för miljön? Då är det dags att överväga solceller som en kostnadseffektiv och miljövänlig energilösning för din fastighet.

Solceller är inte bara framtiden – det är ett alternativ idag. En energilösning som erbjuder omedelbara fördelar för er som bostadsrättsförening och fastighetsägare.

Fördelar med solceller

Med solceller kan du själv producera en betydande del av den el som din fastighet behöver. Förutsättningarna för att installera solceller på taket är ofta utmärkta och ett bra sätt att minska beroendet av elnätet på en marknad med högst volatila elpriser. Här är några fördelar med att välja solceller:

Helhetslösning för trygg installation

När du väljer Stockholm Exergi som din energipartner, följer vi med dig hela vägen från projektering till driftsättning och vidare underhåll. Följande ingår i erbjudandet för solceller:

Kostnadsfri offert anpassad för din fastighet

Kostnaden för att installera solceller varierar beroende på fastighetens storlek och specifika behov. Vi erbjuder kostnadsfria och skräddarsydda offerter som anpassas exakt efter din fastighet. Med vår finansieringspartner kan du också fördela kostnaden över tid.

Läs mer om Solceller i vårt produktblad

Ser vår film om hur vår solcellslösning fungerar för Probitas på Jarlahuset i Stockholm:

Beställ tjänsten Solceller

För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig med mer information om tjänsten behöver vi få mer information om din fastighet. Använd knappen nedan för att komma till tjänsten via Mina sidor (inlogg via BankID).

Saknar du BankID? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.