”Vi har sedan januari 2023 haft tjänsten Driftövervakning med jour från Stockholm Exergi.
Vi såg tidigt att det är en otroligt prisvärd tjänst som ger oss extra trygghet utöver den förvaltning vi redan har. Jag kan därför rekommendera alla Stockholm Exergis kunder att införskaffa tjänsten Driftövervakning med jour”

Rickard Dalstrand Ansvarig för Godsvagnen 11


Vi övervakar ditt värmesystem, dygnet runt

Genom tjänsten Driftövervakning med jour kan ni följa er fastighetens varmvattenproduktion och uppvärmning digitalt. På så sätt kan ni säkerställa en hög komfort och kan samtidigt förebygga eventuella problem. Med tjänsten Driftövervakning med jour lämnar du över ansvar och drift av din fjärrvärmecentral till våra energiexperter på Stockholm Exergi. Vi övervakar ditt värmesystem digitalt och agerar på eventuella larm, dygnet runt och året om.

Hur går det till?

Genom att koppla upp er fastighets värmesystem digitalt mot Stockholm Exergi kan våra kunniga energiexperter bevaka och agera på eventuella larm i er fjärrvärmecentral. Ni kan sen själva enkelt följa och bevaka hur vi hanterar mätvärden och agerar på larm genom vår digitala plattform Intelligy, via läsplatta eller mobil. Om det uppstår ett fel i fjärrvärmecentralen som kräver åtgärd, ombesörjer vi att felet lagas på ett fackmannamässigt sätt (reparationen debiteras separat).

Följande ingår i Driftövervakning med jour:

Vill du hantera dina larm själv?

Vill du ha koll på driften, men vill agera själv vid larm? Då ska du ha tjänsten Driftövervakning som ger dig en digtial övervakning av din fastighets värmesystem dygnet runt men där du själv får agera på eventuella larm.

Produktblad för Driftövervakning med jour

Tjänsten Driftövervakning i två olika paket

Välj det som passar dig och din fastighet allra bäst:

Beställ Driftövervakning med jour

För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig med mer information om tjänsten behöver vi få mer information om din fastighet. Använd knappen nedan för att komma till tjänsten via Mina sidor (inlogg via BankID).

Beställ tjänsten Driftövervakning med jour

Saknar du BankID? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.