Här kan du se våra lediga jobb

På den här sidan kan du läsa om olika sätt att utvecklas tillsammans med oss – genom traineeprogram, praktikplats, sommarjobb eller examensjobb och även om samarbetet som vi kallar uppvärmningsjobb.

Är du student och vill träffa oss?

Vi gillar att göra saker tillsammans med andra och att få nya perspektiv, till exempel genom att handleda uppsatser eller examensjobb. Om du är nyfiken på oss redan innan du är färdig med din utbildning så är vi definitivt nyfikna på dig.

Vi finns på de flesta student och arbetsmarknadsmässor och vill gärna träffa dig för att berätta om vårt bolag.

”Mångfald och inkludering är helt avgörande för att vi ska kunna nå våra mål och utveckla vår affär. Vi vet att mer diversifierade arbetsgrupper ger högre innovationskraft och att det i sin tur resulterar i förbättrat kundbemötande, ökad förmåga att locka nya, drivna medarbetare och nya affärer.

Vi vill bidra till att Stockholm är en hållbar och attraktiv stad, där alla människor är lika mycket värda och har samma förutsättningar att bo och leva.”

Anders Egelrud, VD

Traineeprogram

Stockholm Exergis traineeprogram riktar sig till dig som nyligen avslutat dina studier eller har högst två års kvalificerad arbetslivserfarenhet och vill bidra till Stockholm Exergis verksamhet med din kunskap och ditt intresse.

Läs mer om vårt traineeprogram

Praktikplats 

Genom praktik får du möjlighet att kombinera teorin i din utbildning med praktiskt lärande. Hos Stockholm Exergi får du jobba i toppmoderna anläggningar, däribland världens största biokraftvärmeverk i stadsmiljö. Du får vara en del av ett företag där vi bryr oss om varandra, samhället och miljön.

Under din praktikperiod får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Du knyter nya kontakter och vårt fokus är självklart att din tid hos oss ska bli så lärorik som möjligt.

Vem kan ansöka om praktik?
Vi erbjuder praktikplats till dig som studerar vid högskola och universitet. Du som går en yrkeshögskoleutbildning eller en teknisk gymnasieutbildning och har en del av utbildningen förlagd till en arbetsplats i form av lärande i arbetet (LIA) kan också få praktikplats hos oss. De flesta av våra praktikplatser finns inom produktion och vi prioriterar de studenter som har praktik som en del av sin utbildning. För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats behövs också ett etablerat samarbete mellan Stockholm Exergi och din skola.

Hur ansöker jag?
Om du är intresserad av att genomföra din praktik på Stockholm Exergi, kontakta utbildningssamordnaren eller praktikhandledaren på din skola. Hen kan ge mer information om möjligheten att praktisera hos oss. 

 

Examensarbete

Vi erbjuder examensarbete till dig som studerar vid högskola och universitet. Du som går en teknisk yrkeshögskoleutbildning och istället ska skriva projektarbete kan också få möjlighet att göra det hos oss.  

Ansök om examensarbete

 

Uppvärmningsjobb

Uppvärmningsjobb är ett samarbete mellan Stockholm Exergi och Ungdomsanställningar inom Stockholms stad där ungdomar som står utanför arbetsmarknaden får arbetslivserfarenhet och stärkt självkänsla inför nästa steg i livet.   

Som Uppvärmningsjobbare har du en sex månaders visstidsanställning där fyra dagar i veckan ägnas åt arbete på Stockholm Exergi och en dag i veckan är till för förberedelse inför framtiden. Det innebär bland annat att delta i olika utbildningar, läsa upp betyg eller inhämta annan kunskap som skapar goda föreutsättningar för tiden efter Uppvärmningsjobbet. Under din Uppvärmningsjobbarsperiod får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling.  

Vilka kan ansöka om Uppvärmningsjobb?
Uppvärmningsjobb riktar sig till personer som står utanför arbetsmarknaden och är 18-29 år. För att få ett Uppvärmningsjobb behöver du vara inskriven på något av Stockholms stads Jobbtorg.  

Hur ansöker jag?
Jobben annonseras Jobbtorgen två gånger per år, en kring sommaren med anställningsstart under hösten och en innan jul där jobbet börjar någon månad inpå nästkommande år. Vi anställer tio ungdomar under våren och tio  hösten.

 

Söker du sommarjobb?

Sommarjobba hos oss 

Genom att sommarjobba får du möjlighet atkombinera din teoretisk kunskap med praktisk yrkeserfarenhet. Hos Stockholm Exergi du jobba i toppmoderna anläggningar däribland världens största biokraftvärmeverk i stadsmiljö. Du får vara del av ett företag där vi bryr oss om varandra, samhället och miljön.  

Under din sommarjobbsperiod får du handledning och stor möjlighet till personlig utveckling. Du knyter nya kontakter och vårt fokus är självklart att din tid hos oss ska bli så lärorik som möjligt. 

Vilka kan ansöka om sommarjobb?
Vi erbjuder främst sommarjobb inom vår produktionsverksamhet.  

Hur ansöker jag?
Du finner våra sommarjobb på samma plats som övriga annonser via vår sida för lediga jobb

Till sidan med alla lediga jobb