Nu uppdaterar vi vår prismodell

Omvärlden förändras, Stockholm växer och vi vill främja ett effektivt fjärrvärmesystem. Därför uppdaterar vi nu prismodellen inför 2025.

Läs mer om prismodellen

Erbjudande till er som funderar på en ny fjärrvärmecentral

Köp en ny fjärrvärmecentral och få månadskostnaden för tjänsterna Värmeoptimering och Driftövervakning kostnadsfritt första åtet. Erbjudandet gäller till och med 31 oktober 2024.

Kostnadsfri energirådgivning

Vår energirådgivning kan ge din bostadsrättsförening insikter som bidrar sänkta kostnader, ökad komfort och ett bättre inomhusklimat.

För dig som bor i bostadsrättsförening

Som din energipartner tar vi hand om helheten

Vi ser oss som en energipartner till våra kunder. Det betyder att vi tar ett större grepp än att bara leverera fjärrvärme. Vi hjälper till exempel till med injustering, mätning och optimering av värmesystemet för att göra din bostandsrättsförenings energiförbrukning smartare. Och vi tar hand om driften, övervakningen, underhållet och reparationen av värmesystemet för att göra livet så smidigt som möjligt för både boende och ansvariga. Utöver det har vi ellösningar som gör det enklare för bostadsrättsföreningar att använda rätt energi vid rätt tillfälle.

Mina sidor – allt samlat på ett och samma ställe

Med Mina sidor får du överblick över din värme- eller kylaleverans på ett och samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri och finns på webben, till surfplatta eller mobil. Här får du snabbt koll på din energianvändning och dina fakturor. Om du har flera anläggningar får du en samlad bild av hela ditt fastighetsbestånd.

Du loggar in på Mina sidor med BankID – enkelt och säkert.

Stockholm blir en av de första städerna i världen att fånga in koldioxid i stor skala

På Stockholm Exergi har vi ett stort ansvar för hållbar utveckling och  klimatförändringarna är vår hjärtefråga. Vårt mål och stora satsning är att bidra till negativa utsläpp genom koldioxidinfångning och återvinning av värme till fjärrvärmenäten. Under våren 2024 tecknade vi avtal med Microsoft om 3,33 miljoner ton permanenta minusutsläpp vilket är det hittills största avtalet i världen. Behöver vi säga att vi är stolta?

En milstolpe är nådd: Läs om vårt avtal om minusutsläpp med Microsoft 

Hör av dig om du vill veta mer

Har du frågor om våra tjänster eller vill du veta mer om att bli kund? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer om vad vi gör och om hur vi skulle kunna hjälpa dig.