Smart laddlösning för era behov

Framtidens elbilsladdning sker i hemmet eller på jobbet. Tillgången och kostnaden för att ladda sin elbil på offentliga laddningsstationer är ofta begränsad vilket gör att många avvaktar med att byta till elbil. Vi erbjuder en innovativ och smart laddlösning som passar perfekt för villor, bostadsrättsföreningar och företag. Vår laddlösning är utformad för att möta alla dina laddbehov och är enkel att använda för både fordon och användare.

Våra laddpaket – laddbox och installation

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa laddboxar från två av de mest populära varumärkena på marknaden – Easee och Zaptec. Våra laddboxar har blivit en favorit bland kunder som söker pålitliga och avancerade lösningar för att ladda sina fordon.

Vi erbjuder inte bara högkvalitativa laddboxar, utan också en komplett laddlösning som passar dina specifika behov. Tillsammans med vår installationspartner hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov och ser till att arbetet utförs av en auktoriserad elektriker som ordnar en säker och trygg installation.

Här kan du läsa mer om vår erbjudande för laddpaket till villa och mindre fastighet (7 495 kr med Grönt Teknik) med en smart laddbox från Zaptec med standardinstallation.

Easee och Zaptec
Easee och Zaptec laddboxar är designade för enkel installation, användarvänlighet och avancerade funktioner som kan anpassas efter dina behov. De erbjuder hög prestanda och är utrustade med den senaste tekniken för att säkerställa snabb och säker laddning av ditt fordon.

Med en Easee eller Zaptec laddbox kan du ladda ditt fordon bekvämt och vara säker på att din bil alltid har tillräckligt med laddning för din nästa resa. Laddboxarna kopplas upp i digitalt verktyg som ger dig fjärrstyrning och full kontroll över laddningen.

Produktblad Zaptec Pro (PDF)

Vi vill informera våra kunder att på grund av för tillfället gällande försäljningsstopp av Easee laddbox i Sverige, är produkten inte tillgänglig för försäljning. För mer information kan du besöka Easees hemsida 

Skattereduktion för privatpersoner
Skattereduktionen för privatpersoner är en ekonomisk förmån som gör det billigare att installera en laddbox för elfordon hemma. Genom skattereduktionen kan privatpersoner dra av 50% av arbetskostnaden (maximalt 50 000 kr) för installation av laddstationen från sin deklarerade inkomstskatt. För att kvalificera sig för skattereduktionen måste laddstationen ha installerats i en bostad och anslutas till ett elfordon.

Läs mer om Grönt skatteavdrag på Skatteverkets hemsida

Bidrag för icke-publika laddstationer
Bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt företag kan ansöka om stöd för installation av icke publika laddstationer som kan täcka upp till 50% av kostnaderna för installationen, dock till högst av 15 000 kronor per laddpunkt. För att kvalificera sig för detta bidrag krävs det att företaget eller föreningen äger eller har tillstånd att använda marken där laddstationen ska installeras.

Läs mer om Ladda bilen-bidraget på Naturvårdverkets hemsida

Beställ Elbilsladdare

För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig med mer information om tjänsten behöver vi få mer information om din fastighet. Använd knappen nedan för att komma till tjänsten via Mina sidor (inlogg via BankID).

Gå vidare till intresseanmälan

Saknar du BankID? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Relaterade energitjänster

Det är viktigt att matcha fastighetens huvudsäkring och elsystem med tillkommande effektbehov för elbilsladdningen. Laststyrning kan användas för att fastighetens säkring och elledningar ska klara av effektuttaget och samtidigt ta hänsyn till övrig elanvändning i fastigheten. Genom att kombinera elbilsladdning med funktion för eloptimering och fasbalansering undviks dyra effekttoppar genom optimerad styrning och övervakning.