Modern, effektiv och driftsäker

Ett bekymmersfritt kylaklimat förutsätter en väl fungerande fjärrkylacentral. Om den har passerat 25-årsstrecket kan det vara läge att byta till en ny. De nyare modellerna är effektivare och kan möjliggöra både sänkta kostnader och minskat underhållsbehov. Ett byte kan också frigöra ytor, eftersom de nya centralerna är både mindre och smidigare. Att uppdatera fjärrkylacentralen i tid är en bra investering. Vi har som enda leverantör tio års garanti och är en trygg, långsiktig partner.

Det finns flera fördelar med en ny, modern fjärrvärmecentral:

 

Hur går det till?

Stockholm Exergis energiexperter planerar, dimensionerar, installerar och genomför bytet och är med hela vägen från planering till slutbesiktning. Vi levererar totalentreprenad enligt ABT06 och garanterar att allt fungerar som det ska.

Produktblad för Ny fjärrkylacentral

Vad kostar en ny fjärrkylacentral?
Kostnaden är helt relaterad till fastighetens storlek, därför gäller pris enligt offert. Offerten är kostnadsfri.

Delbetalning
Stockholm Exergi erbjuder delbetalning med förmånliga villkor. Delbetalning kan endast utnyttjas vid köp av en ny fjärrkylacentral (eller fjärrvärmecentral) och gäller ej för småhus och mindre fastigheter. Läs mer om delbetalning och hur det fungerar.

Beställ en ny fjärrkylacentral

För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig med mer information om tjänsten behöver vi få mer information om din fastighet. Använd knappen nedan för att komma till tjänsten via Mina sidor (inlogg via BankID).

Gå vidare till intresseanmälan

Saknar du BankID? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.