Hur mår din fjärrvärmecentral?

Se över din fjärrvärmecentral så att du får det varmt och skönt när kylan kommer.

Läs mer om fördelarna med en ny, modern fjärrvärmecentral

Allt du behöver på Mina sidor

Mina sidor ger en överblick över din energianvändning direkt via datorn, surfplattan eller mobilen.

Konsultation av energiexpert

Behöver du ändra inställningar i din fjärrvärmecentral, fylla på expansionskärl eller allmän hjälp i energifrågor? Anlita en av våra kunniga energiexperter.

För dig som bor i villa och mindre fastighet

Vi håller Stockholms villaägare varma

Vi vill göra energi enkelt för dig med villa eller mindre fastighet. Förutom fjärrvärme har vi därför fler tjänster som gör din energianvändning både smidigare och smartare. Vi kan hjälpa dig med en ny fjärrvärmecentral, det senaste inom ellösningar som elbilsladdare, optimering av ditt värmesystem, energirådgivning, eller service och reparationer. Kort och gott – vi finns här som din energipartner.

Mina sidor – allt samlat på ett och samma ställe

Med Mina sidor får du överblick över din värme- eller kylaleverans på ett och samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri och finns på webben, till surfplatta eller mobil. Här får du snabbt koll på din energianvändning och dina fakturor. Om du har flera anläggningar får du en samlad bild av hela ditt fastighetsbestånd.

Du loggar in på Mina sidor med BankID – enkelt och säkert.

Hör av dig om du vill veta mer

Har du frågor om våra tjänster eller vill du veta mer om att bli kund? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer om vad vi gör och om hur vi skulle kunna hjälpa dig.