Fastighetens energianvändning minut för minut

Med en mätsignalsenhet kopplad till energimätaren har du möjlighet att i realtid se energianvändningen, flöde, temperatur och effekt för fastigheten. Med hjälp av mätsignalerna kan energianvändningen följas och regleras i värmecentralen. På det sättet kan ni optimera kontrollen och följa er fastighets verkliga energianvändning i realtid.

Få tillgång till kvalitetssäkrad data

Med tjänsten Export av mätvärden kan du enkelt integrera det system du redan arbetar i för få tillgång till kvalitetssäkrad information om energianvändning för olika intervall och mätarställningar. All kommunikation sker via formatet fi2xml som är en standard för datautbyte.

Kostnadsprognos och driftstatistik på Mina sidor

På Mina sidor samlar vi information om din värme- och kylaleverans på ett och samma ställe. Här får du tillgång till detaljerad information om er energianvändning och kostnad. Här hittar du kostnadsprognos och driftstatistik men även mer information om ditt avtal och möjliga tillval. Tjänsten är kostnadsfri och finns tillgänglig för dig dygnet runt via webben, surfplattan eller mobilen.