När vi lanserar i slutet av mars 2019, kommer Mina sidor att ersätta befintligt Energikonto. Och det kommer, liksom idag vara helt kostnadsfritt.

Här hittar du detaljerad information om din, ditt företags eller din förenings värme och kyla. Och allt är samlat på ett ställe och tillgängligt dygnet runt för dig via webben, surfplattan eller mobilen.

Mina sidor är en helt ny tjänst, vilken ger dig många nya möjligheter. Självfallet tar vi med oss det bästa från ditt Energikonto. Men vi adderar ny funktionalitet och presenterar det i en helt ny struktur. Något som vi hoppas att du kommer att uppskatta!

I samband med lanseringen byter vi även behörighetslösning och övergår till inloggning via BankID.  Enkelt och säkert.

Mina sidor ger dig driftkoll på primärsidan, men också mycket mer:

I Mina sidor utvecklar vi dessutom en ny hjälpfunktion som innehåller både en ordlista, samt hjälp att tolka specifika sidor. Det är även möjligt för dig att få notiser och meddelanden direkt i gränssnittet.

Hur påverkas jag som befintlig användare på Energikonto?

Mina sidor är utvecklat helt från grunden och i samband med lanseringen byter vi även behörighetslösning och övergår till personlig inloggning via BankID. Som användare behöver du efter lansering skapa ett nytt konto på Mina sidor, där du enkelt loggar in med BankID.

Vad kan jag göra redan nu?

Börja med att skaffa BankID om du inte redan använder det. Resten tar vi hand om.


Mina sidor – anpassat för dig

Läs mer om hur vi anpassat Mina sidor för just dig.