En plats fylld med energi och värme

Mina sidor samlar information om din värme- och kylaleverans på ett ställe. Här får du snabbt en överblick över din energianvändning och kostnad. Har du flera anläggningar får du en samlad bild av hela ditt fastighetsbestånd.

Tjänsten lanserades i mars 2019 och ersatte då vår tidigare kundportal Energikonto och tillhörande app för iOS och Android. Mina sidor är en kostnadsfri tjänst som finns tillgänglig för dig via webben, surfplattan eller telefonen.

I samband med lanseringen av Mina sidor bytte vi även behörighetslösning och övergick till inloggning via BankID. Enkelt och säkert.

Hur kommer jag igång?

Som ny användare på Mina sidor behöver du skapa ett nytt konto, vilket du enkelt gör genom att logga in med BankID. Ditt konto är personligt och skapas endast en gång. För mer information läs Kom igång på Mina sidor.

Vad kan jag göra på Mina sidor?

På Mina sidor kan du enkelt analysera och följa upp er energianvändning och kostnad. Här hittar du kostnadsprognos och driftstatistik men även mer information om ditt avtal och möjliga tillval. På startsidan får du snabbt information om din anläggnings status och har du fler anläggningar ges en samlad bild av hela fastighetsbeståndet. För mer information läs Vad kan jag göra på Mina sidor.

Logga in i Mina sidor

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?