Rökutveckling i bränslelager i Högdalen – släckningsarbete pågår

En glödbrand i ett bränslelager för returflis vid Högdalenverket pågår sedan igår kväll. Stockholms brandförsvar kallades till platsen vid 21-tiden och de har under natten genomfört släckningsarbete för att stoppa rökutvecklingen som glödbranden ger upphov till. Räddningstjänsten är fortfarande på plats och genomför släckningsarbete. Inga personer har skadats i samband med incidenten.

Vad som har orsakat branden är inte klarlagt och hur omfattande skadorna är på bränslelagret går inte att bedöma i nuläget. Situationen har inte medfört några produktionsstörningar, utan leveranserna till kunderna har upprätthållits.

 

Mina sidor – en plats fylld med energi och värme

Mina sidor samlar information om din värme- och kylaleverans på ett och samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri och finns tillgänglig för dig via webben, surfplattan eller mobilen. Här får du snabbt en överblick över din energianvändning och dina fakturor. Har du flera anläggningar får du en samlad bild av hela ditt fastighetsbestånd.

Du loggar in på Mina sidor via BankID. Enkelt och säkert.

Om du inte har BankID eller möjlighet att logga in på Mina sidor, kontakta kundservice.

Vad kan jag göra på Mina sidor?

På Mina sidor kan du enkelt analysera och följa upp er energianvändning och kostnad. Här hittar du kostnadsprognos och driftstatistik men även mer information om ditt avtal och möjliga tillval. På startsidan får du snabbt information om din anläggnings status och har du fler anläggningar ges en samlad bild av hela fastighetsbeståndet. För mer information, se vad kan jag göra på Mina sidor.

Hur kommer jag igång?

Som ny användare på Mina sidor behöver du skapa ett nytt konto, vilket du enkelt gör genom att logga in med BankID. Ditt konto är personligt och skapas endast en gång. För mer information, se hur du kommer igång med Mina sidor.

Logga in i Mina sidor

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?