Här kan du se våra lediga jobb

 

 

Stockholm Exergi har tilldelats certifikat för ”Excellent Arbetsgivare 2023” för att ha uppnått excellenta resultat i Nyckeltalsinstitutets Attraktiv Arbetsgivarindex® 2022 års databas. Stockholm Exergi som företag anses därmed vara en excellent, attraktiv och hållbar arbetsgivare utifrån de arbetsvillkor som råder i verksamheten och tillhör de tio procent bästa arbetsgivarna i Nyckeltalsinstitutets kartläggning av rådande arbetsvillkor i svenskt arbetsliv. Se certifikatet

Vi ger dig förutsättningar att få ut det mesta av din energi

Stockholm Exergi är produkten av hundratals engagerade människor. Hundratals tankar, perspektiv och känslor som tillsammans arbetar för att göra Stockholm och världen mer hållbar. Hos oss får du möjligheten att dela din energi med över en miljon människor, varje dag. Du blir den som värmer när det är kallt och den som svalkar när det är varmt. Den som lyser upp vägen hem när det blir mörkt och effektiviserar energianvändningen för en hel stad.  Läs mer om oss och hur vi bidrar till ett hållbart Stockholm

Det här är så viktigt för oss att vi kallar det vårt löfte till dig och alla andra som vill jobba hos oss, från den dag du skriver på ditt anställningsavtal. Som en del av vår gemensamma kraft ger vi dig förutsättningar att få ut det mesta av din energi. Det innebär att du kan påverka din vardag, bredda eller fördjupa dina kunskaper eller helt byta spår. Vi gör allt vi kan för att frigöra din kraft – för din och Stockholms skull. För i vår gemensamma kraft kan alla växa och utvecklas. Med gemensam kraft gör vi skillnad.

Om du redan vet att du vill jobba hos oss kan du gå direkt  till sidan med våra lediga jobb. Men du får gärna läsa vidare och lära känna oss lite mer. Vi vill ju att du ska vara lika övertygad som vi den dag du får ditt passerkort och kliver in genom dörren som en ny kollega.

Dygnet runt, året om ser vi till att den växande Stockholmsregionen har tillgång till värme, kyla, el och hållbar hantering av avfall. Ett arbete som bidrar till att göra Stockholm mer hållbart, vårt mål är att ha netto noll klimatpåverkan 2032.

Traineeprogram

Stockholm Exergis traineeprogram riktar sig till dig som nyligen avslutat dina studier eller har högst två års kvalificerad arbetslivserfarenhet och vill bidra till Stockholm Exergis verksamhet med din kunskap och ditt intresse.

Genom ett strukturerat programupplägg på 12 månader får du som trainee på Stockholm Exergi en bred kunskap och erfarenhet av energibranschen inför en möjlig framtida karriär hos oss. Redan från start blir du tillsvidareanställd med sex månaders provanställning. Du får marknadsmässig lön och samma förmåner som andra anställda på företaget.

Läs mer om vårt traineeprogram

Sysselsättning av unga

Stockholm Exergi vill bidra till minskad arbetslöshet bland grupper som står utanför arbetsmarknaden. En fokusgrupp är Stockholms unga, som vi arbetar med genom våra Uppvärmningsjobb och vår klasscoachning.  

Uppvärmningsjobb
Vi ger unga som av olika skäl står utanför arbetsmarknaden ett halvårs anställning, där de får prova på hur det är att arbeta och vara en del av ett större sammanhang. Målet är att förbereda ungdomarna inför framtiden genom att ge dem stärkt självkänsla och en första rad i CV:t.

Läs mer om våra uppvärmningsjobb
Klasscoaching via My Dream Now
Vfår möjligheten att träffa och inspirera skolungdomar, från områden med utvecklingspotential, till att våga följa sina drömmar och tro på sig själva. Genom klasscoachingen får ungdomarna förebilder med olika utbildnings- och yrkesbakgrund.  Läs mer om My Dream Now

Se vårt partnerdiplom med My Dream Now

 

Skolsamarbeten  

Representerar du en skola som vill samarbeta med Stockholm ExergiSkicka en förfrågan till: skolsamarbeten@Stockholmexergi.se.

Om du själv studerar och är intresserad av exempelvis praktik, sommarjobb eller examensarbete kan du läsa mer om det på sidan ung och karriär. 

Läs mer om praktik, sommarjobb eller examensarbete

Läs mer om Stockholm Exergi och vårt hållbarhetsarbete i vår års- och hållbarhetsredovisning