Enkelt och tryggt med Driftövervakning

I tjänsten Driftövervakning övervakas temperaturvärden från värmesystemet digitalt för att säkerställa att varmvatten och uppvärmning fungerar som det ska genom en automatisk larmfunktion. Du följer alla mätvärden i realtid via dator, mobil eller läsplatta. Om ett problem uppstår i värmesystemet får du information om aktuella mätvärden och vad som behöver hanteras. Du får också tips och råd på hur situationen kan lösas.

Om problem uppstår så kan ni kontakta vår servicejour som kan hjälpa till dygnet runt. Ni kan också uppgradera till den kompletta tjänsten Driftövervakning med jour så tar vi hand om er övervakning.

Hur fungerar Driftövervakning?

Ni tecknar er för tjänsten Driftövervakning och er fjärrvärmecentral kopplas då via Gateway upp digitalt till oss på Stockholm Exergi. Driftövervakning passar bra oavsett storlek på ert fastighetsbestånd. Det går att koppla ett obegränsat antal användare och fastigheter till tjänsten.

Fördelar med tjänsten Driftövervakning:

Produktblad för Driftövervakning

Vad kostar Driftövervakning?
Kostnaden för tjänsten Driftövervakning är 300 kr/mån exklusive moms (priset gäller per mätpunkt).

Välj det paket som passar dig!

Så säger våra kunder om Driftövervakning

”Det var i samband med att vi uppgraderade vår fjärrvärmecentral som vi av vår energiexpert blev tipsade om tjänsten Driftövervakning. Det kändes helt naturligt, tryggt och enkelt att välja Driftövervakning för vår fastighet och jag skulle absolut rekommendera andra att göra samma sak.”

 

Vill du beställa Driftövervakning?

För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig med mer information om tjänsten behöver vi få mer information om din fastighet. Använd knappen nedan för att komma till tjänsten via Mina sidor (inlogg via BankID).

Gå vidare till intresseanmälan

Beställ Driftövervakning med jour

Beställ tjänsten Driftövervakning med jour

Saknar du BankID? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.