Våra erbjudanden

Tillsammans med närmare tre tusen andra villor och mindre fastigheter i Stockholmsregionen får du en stabil och pålitlig värme, och du är även en del av ett gemensamt system som bidrar till ett mer hållbart Stockholm.

För dig som vill göra din fjärrvärme helt klimatneutral, erbjuder vi tillvalet Klimatneutral värme (mer information finns längre ner på sidan).

Vårt pris

Pris för dig i villa eller mindre fastighet (samtliga priser inklusive moms)

Prislista

Fast pris och energipris
Utifrån rådande världsläge erbjuder Stockholm Exergi inte längre nyteckning av tidsbundna prisavtal (Fast pris och Energipris). Detta gäller från och med 22 mars 2022.

Tillval

Klimatneutral värme
Som tillval erbjuder vi Klimatneutral värme.

Du som vill göra din fjärrvärme helt klimatneutral har möjlighet att göra det. Vi arbetar för att fasa ut det fossila i vår produktion och redan idag klimatkompenserar vi för de fossila utsläpp produktionen medför. Du kan med tillvalet Klimatneutral värme göra din fjärrvärme klimatneutral sett till hela livscykeln, inklusive utvinning av bränslen, transporter och produktionsanläggningar. För Klimatneutral värme betalar du en extra avgift per levererad fjärrvärme (16 kr/MWh).

Prislista Klimatneutral värme

Hur tecknar jag tillvalsavtal?

Du som är kund tecknar enklast tillvalsavtal på Mina sidor där du även kan se din prognos.

Logga in i Mina sidor

Övrigt