Om du redan vet att du vill jobba hos oss kan du gå direkt till sidan med alla lediga tjänster. Men om du har en aning mer tålamod får du gärna ägna en stund åt att lära känna oss. Vi vill ju att du ska vara lika övertygad som vi den dag du får ditt passerkort och kliver in genom dörren som en ny kollega.

 

Vi tar ansvar

Hela grunden i vårt uppdrag handlar om att ta vårt ansvar som medborgare och lämna över ett Stockholm och en planet som räcker till våra barn och barnbarn. Ansvar ska genomsyra allt vi gör. Vi som jobbar ska ha en säker arbetsmiljö. Vi ska hålla vad vi lovar och agera etiskt. Och vi ska visa omtanke om varandra och samhället.

En hel del matnyttigt om vårt ansvar hittar du på sidorna om miljö och hållbarhet, ta gärna en titt.

Miljö och hållbarhet

Vi är nyfikna

Om du ägnar en stund åt att lära känna oss upptäcker du snabbt att vi gör en hel del saker som inte så många andra gör. Vi hittar på nya lösningar och finner nya samarbeten. Nyfikenheten är nödvändig för att vi ska kunna fortsätta utvecklas och nå våra ambitiösa mål. Dessutom har vi lärt oss, väldigt tydligt, att vi aldrig löser någonting helt på egen hand utan alltid tillsammans med andra. Gärna andra som har helt annorlunda perspektiv än vi själva.

Om du är nyfiken på vad vi sysslar med och hur det fungerar, lär gärna mer om hur det funkar.

Vi tar initiativ

Vi är vana vid att sätta ambitiösa mål och spaden i marken. Vi fattar beslut och står för konsekvenserna, eftersom vi vill få saker att hända. Om du också känner dig lite otålig ibland, med fingrar som kliar om du inte får sätta igång direkt, så trivs du nog hos oss.

På vår nyhetssida kan du läsa om vad vi åstadkommit på sistone, stort och smått.