Ligg steget före och förnya fjärrvärmecentralen innan vintern är här igen.

Det är vi på Stockholm Exergi som ser till att hålla dig varm i Stockholmsvintern. Fjärrvärmecentralen i källaren ser till att elementen blir varma och att det blir varmt vatten i kranen. Genom att byta till en ny och effektiv fjärrvärmecentral kan värmeanvändningen optimeras. Det ger möjlighet till sänkta uppvärmningskostnader och en stabil värmeförsörjning i många år framöver.

 

Produktblad Läs mer om hur du förnyar din fjärrvärmecentral

Vi hjälper dig optimera ditt värmesystem

På Mina sidor hittar ni all information om er bostadsrättsförenings fjärrvärme. Allt från era avtal och fakturor till drift och tjänster. Klicka här för att logga in på Mina sidor

Våra tjänster kan göra livet ännu enklare och tryggare för dig som har fjärrvärme eller fjärrkyla. Genom att anlita oss och våra experter kan vi hjälpa dig att optimera och effektivisera ditt energisystem oavsett om du har en gammal eller ny fjärrvärme- eller fjärrkylacentral eller om du bor i lägenhet eller villa.

Effektivisera din värmeanvändning med Intelligy

Genom den digitala plattformen Intelligy erbjuder Stockholm Exergi er bostadsrättsförening möjlighet till ett uppkopplat värme- och el-system. Det ger er möjlighet att få ett unikt helhetsgrepp av byggnadens energibalans. Fjärrvärme har aldrig varit enklare. Läs mer om Intelligy här

Hör Martin Wikström, energiansvarig i bostadsrättsföreningen Faderberg, berätta om vilka positiva effekter hans förening ser efter att ha anslutit sig till den digitala plattformen Intelligy.

Så går det till när du beställer en energitjänst

Är du osäker på om du har ett optimerat värmesystem kan du kontakta oss så hjälper vi dig att se över och komma med förslag till lösningar för ditt energisystem. Det kan vara allt från en enkel injustering till installation eller byte av en fjärrvärmecentral. Våra erfarna rådgivare och installatörer hjälper dig genom processen. Ett modernt och optimerat värmesystem skapar trygghet och bidrar till stora kostnadsbesparingar på sikt.

Har du frågor om våra energitjänster? Kontakta oss

Visa alla nyheter Fortsätt läsa


Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?