Nyhet – Driftövervakning

Visst vet ni om att vi kan sköta om er fjärrvärmecentral så att ni kan lägga er tid på annat viktigt istället? Teckna avtalet Driftövervakning så kopplar vi upp fjärrvärmecentralen och säkerställer att den fungerar på bästa möjliga sätt.

Lanseringserbjudande!

Vi bjuder på uppkopplingsavgiften vid beställning av Driftövervakning senast 30 december 2020 (värde 1 900 kr).

Produktblad     Beställ Driftövervakning    Kontakta oss om du vill veta mer

Vi hjälper dig optimera ditt värmesystem

På Mina sidor hittar ni all information om er bostadsrättsförenings fjärrvärme. Allt från era avtal och fakturor till drift och tjänster. Klicka här för att logga in på Mina sidor

Våra tjänster kan göra livet ännu enklare och tryggare för dig som har fjärrvärme eller fjärrkyla. Genom att anlita oss och våra experter kan vi hjälpa dig att optimera och effektivisera ditt energisystem oavsett om du har en gammal eller ny fjärrvärme- eller fjärrkylacentral eller om du bor i lägenhet eller villa.

Effektivisera din värmeanvändning med Intelligy

Genom den digitala plattformen Intelligy erbjuder Stockholm Exergi er bostadsrättsförening möjlighet till ett uppkopplat värme- och el-system. Det ger er möjlighet att få ett unikt helhetsgrepp av byggnadens energibalans. Fjärrvärme har aldrig varit enklare. Läs mer om Intelligy här

Hör Martin Wikström, energiansvarig i bostadsrättsföreningen Faderberg, berätta om vilka positiva effekter hans förening ser efter att ha anslutit sig till den digitala plattformen Intelligy.

Så går det till när du beställer en energitjänst

Är du osäker på om du har ett optimerat värmesystem kan du kontakta oss så hjälper vi dig att se över och komma med förslag till lösningar för ditt energisystem. Det kan vara allt från en enkel injustering till installation eller byte av en fjärrvärmecentral. Våra erfarna rådgivare och installatörer hjälper dig genom processen. Ett modernt och optimerat värmesystem skapar trygghet och bidrar till stora kostnadsbesparingar på sikt.

Har du frågor om våra energitjänster? Kontakta oss


Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?