Rökutveckling i bränslelager i Högdalen – släckningsarbete pågår

En glödbrand i ett bränslelager för returflis vid Högdalenverket pågår sedan igår kväll. Stockholms brandförsvar kallades till platsen vid 21-tiden och de har under natten genomfört släckningsarbete för att stoppa rökutvecklingen som glödbranden ger upphov till. Räddningstjänsten är fortfarande på plats och genomför släckningsarbete. Inga personer har skadats i samband med incidenten.

Vad som har orsakat branden är inte klarlagt och hur omfattande skadorna är på bränslelagret går inte att bedöma i nuläget. Situationen har inte medfört några produktionsstörningar, utan leveranserna till kunderna har upprätthållits.

Tryggt och enkelt, som värme borde vara.

Oavsett om din fastighet används för kontor, bostäder, handel eller någonting annat så kan vi hålla den varm och skön. Och vi tar hand om allt från installation till service och underhåll. Dessutom är ni med och bidrar till Stockholms kretslopp och en hållbar stad – vår fjärrvärme baseras nästan enbart på förnybar eller återvunnen energi.

Stockholm Exergi värnar om att alltid vara en trygg partner och leverantör. Här kan du läsa mer om det i  Stockholm Exergis kvalitetspolicy

Hör av er, så hjälper vi er att komma igång!

Kontakta oss
Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?