I Stockholm skapar vi fjärrvärme framförallt i kraftvärmeverk. De kallas så eftersom de producerar både kraft (elektricitet) och värme på samma gång. Det är en riktigt smart lösning för både klimat och plånbok – en okänd klimathjälte. Läs mer om hur fjärrvärme fungerar

Kostnadsfri energirådgivning

Som kund hos oss kan ni alltid boka kostnadsfri energirådgivning. Den ger er en kvalificerad bedömning av förbättringspotentialen i er fastighet.

Klicka här för att boka Energirådgivning

All information på Mina sidor

På Mina sidor hittar ni all information om er bostadsrättsförenings fjärrvärme. Allt från era avtal, fakturor, drift och tjänster.

Gå till Mina sidor

Våra energitjänster

Ni har stora möjligheter att optimera och därmed förbättra värmeförsörjningen i er fastighet. En modern och rätt inställd fjärrvärmecentral, en jämn inomhustemperatur och optimerad värmeanvändning ger er bostadsrättsförening nya möjligheter och kan spara er ekonomi. Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller om något inte fungerar som det ska. Klicka här för att se våra tjänster

Kontakta oss för mer information om våra energitjänster

Kundtjänst och jour

Om ni behöver komma i kontakt med vår kundservice, mejla till oss alternativt ring till oss, 020-31 31 51
Kundservice har öppet måndag-fredag, 08:00-17:00.
Övrig tid jour (dygnet runt).

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?