Större skillnad genom samverkan

Vi tror att vi kan öppna en dörr och ge ungdomar en första rad i cv:t och nya kontakter att gå vidare i arbetslivet. För oss är det naturligt att arbeta genom samverkan, på samma sätt som hela vår verksamhet bygger på att stockholmarna tillsammans värmer varandra. Genom vårt engagemang hoppas vi kunna inspirera kunder och samarbetspartners att agera. Vi lever ju med en övertygelse om att när vi gör saker tillsammans så kan vi nå mycket större resultat än om vi alla skötte sitt och struntade i helheten. Vi har tre olika förslag på hur vi kan jobba ihop:

  1. Studiebesök: Bidra till ungdomarnas kompetensutveckling genom att visa upp er arbetsplats för en grupp ungdomar under några timmar.
  2. Sysselsätta Uppvärmningsjobbare: Ge ungdomarna ytterligare arbetslivserfarenhet genom att visstidsanställa Uppvärmningsjobbare som slutfört sin tid hos oss.
  3. Kopiera vårt koncept: Inför vårt färdiga Uppvärmningsjobbar-koncept i er verksamhet. Här kan vi hitta flera möjliga samarbetsformer och upplägg.

Om du vill utbyta idéer kring samarbeten och initiativ, kontakta oss. Med gemensam kraft kan vi göra stor skillnad!

Samarbetet med Stockholms stad

– Vi är jätteglada och imponerade av Stockholm Exergis stora driv och engagemang. Det här är det största sammanhållna åtagandet som något av stadens hel- eller delägda bolag hittills gjort och vi hoppas på det kan få ringar på vattnet, sa Katarina Bexar, chef för verksamhetsområde arbetsgivarsamverkan på Stockholms stads Arbetsmarknadsförvaltning, när vi drog igång samarbetet kring Uppvärmningsjobb förra året.

– Vi söker fler organisationer som vill vara med och tillsammans bygga det hållbara Stockholm. Ungdomar är vår framtid. Vi vill hjälpa alla ungdomar att få samma möjligheter att komma in på arbetsmarknaden.

 

 

Visa alla nyheter Fortsätt läsa