Vill du bli uppvärmningsjobbare?

Ta dina första steg till nya möjligheter genom att testa ett uppvärmningsjobb hos oss. Du får en praktik i sex veckor som övergår till en tidsbegränsad anställning i sex månader. Under din anställning är du hos oss fyra dagar i veckan och en dag hos Stockholms stad. Du har en handledare från oss och en coach från Jobbtorget.
När din anställning är slut har du fått en rad i ditt cv och nya kontakter för att gå vidare i arbetslivet. Och vi har fått hjälp med olika arbetsuppgifter.
Du kan söka uppvärmningsjobb om du är mellan 18 och 29 år, inskriven på Stockholms stads jobbtorg, läser på SFI eller omfattas av andra insatser som stöttar dem som är långt ifrån arbetsmarknaden.
Mejla din intresseanmälan till efas@stockholm.se. Skriv uppvärmningsjobb i ämnesraden.

 

Vad tycker våra uppvärmningsjobbare?

Vi har anställt nio ungdomar genom uppvärmningsjobb sedan starten i slutet av 2017.  Hör vad de tycker.

Vill du bli samarbetspartner?

Vi vill att fler företag ska göra det som vi gör. Vi delar gärna med oss av det som vi har lärt oss och vill samverka med andra aktörer i vår stad. Tillsammans kan vi göra stor skillnad.

Om du vill utbyta idéer kring samarbeten och initiativ, kontakta Anna Webrell, chef för social hållbarhet.

Vilka står bakom initiativet?

Uppvärmningsjobben är ett samarbete mellan Stockholms stad och oss på Stockholm Exergi. Jobbtorget står för urval och kvalitetssäkring av unga vuxna som matchas mot våra kravprofiler. Stockholm stads arbetsmarknadsförvaltning och enheten för extern arbetsgivarsamverkan (EfAS) samordnar arbetet mot Jobbtorget och Arbetsförmedlingen.

Är du intresserad av våra andra initiativ?