E-faktura för privatpersoner

E-faktura innebär att du som är privatperson får en elektronisk faktura via din internetbank. Alla uppgifter för att göra betalningen är redan ifyllda. Det enda du behöver göra är att kontrollera fakturan på skärmen och godkänna den för betalning. 

Du ansöker om e-faktura direkt hos din internetbank. Sök på betalningsmottagare Stockholm Exergi. Ange ditt sjusiffriga kundnummer när du gör anmälan (står på fakturan).

Kivra för privatpersoner

Ett alternativ till e-faktura för dig som privatperson/enskild företagare är att vi levererar din faktura i den digitala brevlådan Kivra.

Det enda som krävs är att du installerar Kivra och den vägen anmäler du själv att du vill ha fakturan från Stockholm Exergi levererad dit.

Elektroniska fakturor för företag/bostadsrättsföreningar

För företag och bostadsrättsföreningar erbjuder vi möjlighet att få fakturan elektroniskt i formaten Peppol eller Svefaktura.

Om du är intresserad, kontakta vår kundservice: kundservice@stockholmexergi.se

Autogiro

Det enklaste och snabbaste sättet att registrera dig för autogiro är att gå in på din internetbank och lägga till ett autogiromedgivande. Välj Stockholm Exergi AB – BG 5307-2807 som mottagare och ange ditt sjusiffriga kundnummer (står på fakturan) som betalarnummer.

Om du hellre vill lämna ditt autogiromedgivande på en blankett kan du göra det på Mina sidor under ”Min profil” och ”Självservice”, och signerar blanketten med din e-legitimation.

Logga in på Mina sidor

E-postfaktura (pdf)

Om du är intresserad, kontakta vår kundservice: kundservice@stockholmexergi.se och ange ditt faktura- eller avtalsnummer och till vilken e-postadress du vill ha fakturan.

Våra bankuppgifter

 

Om du inte har mottagit din faktura ber vi dig att i första hand kontrollera din skräppost. I vissa fall når våra fakturor inte fram då mottagaren har ett spam-filter inställt. Om du inte hittar din faktura i skräpposten ber dig kontakta vår Kundservice för att kontrollera så att vi har korrekta uppgifter registrerade.