Världens största fjärrkylasystem

Fjärrkyla är perfekt för att göra det svalt och skönt i butiker och på kontor. Men även serverhallar, sjukhus, industrier och andra platser har nytta av fjärrkyla. Du kan få fjärrkyla i princip var som helst i centrala Stockholm och i Nacka, Skärholmen, Tensta, Vilunda, Älvsjö och Kista/Akalla.

Faktum är att Stockholm har världens största fjärrkylasystem – 250 kilometer långt (karta över vårt fjärrkylanät) – och vi fortsätter att växa. Ju fler som är med och bidrar – desto bättre fungerar det.

Nu moderniserar vi fjärrkylan

Stockholm Exergi jobbar kontinuerligt med att säkerställa förutsättningarna för ett bra inomhusklimat hos sina kunder. Genom att utveckla och modernisera fjärrkylan i Stockholm kan Stockholm Exergi nu erbjuda en bättre och tryggare fjärrkylaleverans.  Som ett led i utvecklingen installerar vi en trygghetsfunktion för en säkrare drift och på så sätt gör vi den redan trygga fjärrkylaleveransen ännu tryggare. Vi moderniserar vi fjärrkylan för din och för Stockholms skull.

Läs mer om vårt arbete med att förbättra fjärrkylaleveransen.

Vill du ansluta till fjärrkylanätet?

Är du intresserad av att teckna avtal för fjärrkyla, hör du av dig till oss via saljsupport@stockholmexergi.se, så hjälper vi dig.

Kontakta mig för mer information om fjärrkyla

Nyheter om fjärrkyla

Visa alla nyheter Fortsätt läsa