Styr inomhusklimatet och spar energi

Pris

Pris för Värmeoptimering Villa, engångskostnad: 4 995 kr
(Priset gäller för fjärrvärmekunder hos Stockholm Exergi)

Mer information om tjänsten Värmeoptimering Villa

Värmeoptimering Villa är en smart termostat för vattenburna värmesystem framtagen i samarbete med Ngenic som med hjälp av AI (artificiell intelligens) ser till att systemet använder minimalt med energi för att hålla den temperaturen du önskar från dag ett.

Produktblad för Värmeoptimering Villa

Hur går det till?

Du får av Stockholm Exergi tre vita dosor skickade hem till dig. Dosorna kommer i form av en sensor, en gateway och en styrdosa. Dosorna placeras i hemmet och i undercentralen enligt medföljande anvisning från Ngenic. Det är enkelt och smidigt att aktivera och använda tjänsten via telefonen.

OBS: Installation ingår ej. Vid behov kan du själv eller den person du anlitar för installation få hjälp via Ngenic support

Enkel användning i mobilapp

Mobilappen för Värmeoptimering Villa laddar du ner via Google Play eller App Store och finns tillgänglig för både iOS och Android.

Beställ Värmeoptimering Villa

Värmeoptimering Villa möjliggörs genom vår partner Ngenic.

Beställ tjänsten Värmeoptimering Villa

Allmänna avtalsvillkor för Värmeoptimering Villa hittar du här

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?