Styr inomhusklimatet och spar energi

Värmeoptimering Villa ger dig möjlighet att få en jämnare temperatur och bättre inomhusklimat tack vare en enkel styrning av värmesystemet. Systemet är självlärande och tar förutom temperatur och luftfuktighet även hänsyn till solljus, vilket är helt unikt. På så sätt slipper du onödig uppvärmning och kan samtidigt minska energiförbrukningen.

Tjänsten innebär att temperaturen i din bostad kontinuerligt följs upp via tre smarta dosor och värmetillförseln i huset optimeras därefter. På så sätt uppnår du önskad inomhustemperatur med minimal energitillförsel. Du styr ditt inomhusklimat och energianvändning genom att reglera inomhustemperaturen direkt via en app i mobilen.

Ligg steget före – optimera för framtiden i appen
I mobilappen för Värmeoptimering Villa kan du enkelt se och filtrera historiska data över husets uppvärmning – men också planera inför framtiden. Ska du på semester lägger du helt enkelt in en planering i appen och låter Värmeoptimering Villa spara energi åt dig medan du är borta. Tjänsten ser samtidigt till att inomhusklimatet är behagligt den dag du väljer att återvända hem.

Så fungerar tjänsten Värmeoptimering Villa

Produktblad Värmeoptimering Villa

Hur går det till?

Du får av Stockholm Exergi tre vita sensorer skickade hem till dig. Dosorna kommer i from av en sensor, en gateway och en styrdosa. Det är enkelt och smidigt att aktivera och använda tjänsten. Sensorerna monteras upp lätt enligt medföljande anvisning.

Enkel mobilapp
Mobilappen för Värmeoptimering Villa laddar laddar du ner via Google Play eller App Store och finns tillgänglig för både iOS, Android och valfri webbläsare.

Vad kostar Värmeoptimering Villa?

Du väljer om du vill betala ett engångsbelopp eller om du vill betala ett belopp varje månad. Samtliga priser är inklusive moms.

Alternativ 1: Engångsbelopp: 4 495 kr + 0 kr/månad
Alternativ 2: Månadsbetalning:  79 kr/månad (engångsavgift 1 695 kr)

 

Beställ Värmeoptimering Villa

Värmeoptimering Villa möjliggörs genom vår partner Ngenic.

Beställ tjänsten Värmeoptimering Villa

Allmänna avtalsvillkor för Värmeoptimering Villa hittar du här

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?

Beställ Värmeoptimering Villa

Värmeoptimering Villa möjliggörs genom vår partner Ngenic.