Vi övervakar ditt värmesystem, dygnet runt

Genom tjänsten Driftövervakning med jour kan ni följa er fastighetens varmvattenproduktion och uppvärmning digitalt. På så sätt kan ni säkerställa en hög komfort och kan samtidigt förebygga eventuella problem. Med tjänsten Driftövervakning med jour lämnar du över ansvar och drift av din fjärrvärmecentral till våra energiexperter på Stockholm Exergi. Vi övervakar ditt värmesystem digitalt och agerar på eventuella larm, dygnet runt och året om.

Hur går det till?

Genom att koppla upp er fastighets värmesystem digitalt mot Stockholm Exergi kan våra kunniga energiexperter bevaka och agera på eventuella larm i er fjärrvärmecentral. Ni kan sen själva enkelt följa och bevaka hur vi hanterar mätvärden och agerar på larm genom vår digitala plattform Intelligy, via läsplatta eller mobil. Om det uppstår ett fel i fjärrvärmecentralen som kräver åtgärd, ombesörjer vi att felet lagas på ett fackmannamässigt sätt (reparationen debiteras separat).

Följande ingår i Driftövervakning med jour:

Vill du hantera dina larm själv?

Vill du ha koll på driften, men vill agera själv vid larm? Då ska du ha tjänsten Driftövervakning som ger dig en digtial övervakning av din fastighets värmesystem dygnet runt men där du själv får agera på eventuella larm.

Tjänsten Driftövervakning i två olika paket

Välj det som passar dig och din fastighet allra bäst:

Så säger våra kunder om Driftövervakning

”Det var i samband med att vi uppgraderade vår fjärrvärmecentral som vi av vår energiexpert blev tipsade om tjänsten Driftövervakning. Det kändes helt naturligt, tryggt och enkelt att välja Driftövervakning för vår fastighet och jag skulle absolut rekommendera andra att göra samma sak.”

Produktblad för Driftövervakning
Beställ tjänsten Driftövervakning med jour