Hög driftsäkerhet skapar trygghet

En trygg och driftssäker uppvärmning förutsätter en väl fungerande fjärrvärmecentral. Nya moderna fjärrvärmecentraler är inte bara effektiva och kompakta, de möjliggör sänkta energikostnader och har ett minskat underhållsbehov. Läs mer om hur en fjärrvärmecentral fungerar

Det finns flera fördelar med en ny, modern fjärrvärmecentral:

Vi erbjuder helentreprenad, vilket innebär att vi forslar bort den gamla fjärrvärmecentralen och gör snyggt efter oss när vi är klara med installationen av den nya.

Produktblad för Fjärrvärmecentral villa och mindre fastighet

Paketerbjudande

Just nu får du rabatterade priser på två produkter när du beställer en ny fjärrvärmecentral. Använd knappen nedan för att komma till tjänsten via Mina sidor (inlogg via BankID). Du anger vid beställningen vilka produkter du vill köpa till.

Tillval 1: Ny fjärrvärmecentral + Elbilsladdare

Med en smart laddbox från Zaptec får du en avancerad laddlösning för hemmet, både i mjuk- och hårdvara, och kan ladda ditt elfordon på ett snabbt och bekvämt sätt på plats i din fastighet. Just nu erbjuder vi Elbilsladdare för 3 995 kr inkl. grönt teknikavdrag (ordinarie pris 7 495 kr) som tillval till din nya fjärrvärmecentral.* Marknadens lägsta pris. Läs mer här.

Tillval 2: Ny fjärrvärmecentral + Värmeoptimering Villa

Med Värmeoptimering Villa kan du själv följa och styra ditt inomhusklimat enkelt via mobilen. Du kan få en översiktsbild över familjens förbrukning och även en tidig varning om fastigheten har värmeläckor som leder till en onormalt ökad förbrukning. Nu erbjuder vi tjänsten Värmeoptimering Villa för 1 495 kr (ordinarie pris 4 995 kr) som tillval till din nya fjärrvärmecentral.* Läs mer här.

*Beställning av de olika tjänsterna behöver ske under samma kalendermånad som en beställning av en ny villacentral för att rabatter ska kunna aktualiseras.

Beställ tjänsten Ny fjärrvärmecentral

Saknar du BankID? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.