På Mina sidor hittar ni all information om er bostadsrättsförenings fjärrvärme. Allt från era avtal, fakturor, drift och tjänster. Logga in här.

Ligg steget före. Det blir kallt nästa år igen.

Det är vi på Stockholm Exergi som ser till att hålla dig varm i Stockholmsvintern. Fjärrvärmecentralen i källaren ser till att elementen blir varma och att det blir varmt vatten i kranen. Genom att byta till en ny och effektiv fjärrvärmecentral kan värmeanvändningen optimeras. Det ger möjlighet till sänkta uppvärmningskostnader och en stabil värmeförsörjning i många år framöver.

Ligg steget före och förnya fjärrvärmecentralen innan vintern är här igen.

Erbjudande! Just nu har vi en kampanj gällande tjänsten Driftövervakning. I samband med er beställning av en ny fjärrvärmecentral bjuder vi på uppkopplingsavgiften för Driftövervakning (värde 1 900 kronor). Erbjudandet gäller vid beställning senast 30/6 2021.

Produktblad Läs mer om hur du förnyar din fjärrvärmecentral

Tryggt och enkelt, som värme borde vara

Att ha fjärrvärme ska vara effektivt och enkelt. Här har vi samlat information om de energitjänster som rör drift och underhåll i er fastighet.

Kontakta oss för mer information om våra energitjänster

Effektivisera din värmeanvändning med Intelligy

Genom den digitala plattformen Intelligy erbjuder Stockholm Exergi er bostadsrättsförening möjlighet till ett uppkopplat värme- och el-system. Det ger er möjlighet att få ett unikt helhetsgrepp av byggnadens energibalans. Fjärrvärme har aldrig varit enklare. Läs mer om Intelligy här

Felsökning

Fjärrvärmen är en stabil och enkel uppvärmningslösning, men om något går fel så kan du som kund alltid kontakta oss.

Du kan också göra en egen felsökning via vår felsökningsmanual.

Läs mer här