Modern, effektiv och driftsäker

En trygg och driftssäker uppvärmning förutsätter en väl fungerande fjärrvärmecentral. Nya moderna fjärrvärmecentraler är inte bara effektiva och kompakta, de möjliggör sänkta energikostnader och har ett minskat underhållsbehov. Läs mer om hur en fjärrvärmecentral fungerar.

Det finns flera fördelar med en ny, modern fjärrvärmecentral:

Vad kostar en ny fjärrvärmecentral?
Kostnaden är helt relaterad till fastighetens storlek, därför gäller pris enligt offert. Offerten är kostnadsfri.

Delbetalning
Stockholm Exergi erbjuder delbetalning med förmånliga villkor. Här kan du läsa mer om hur delbetalning fungerar.

 

Hur går det till?

Stockholm Exergis energiexperter planerar, dimensionerar, installerar och genomför bytet och är med hela vägen från planering till slutbesiktning. Vi levererar totalentreprenad enligt ABT06 och garanterar att allt fungerar som det ska.

Produktblad för ny fjärrvärmecentral

Har ni inte fjärrvärme idag?
Har du idag inte fjärrvärme till din fastighet, eller ett vattenburet system som fjärrvärme kräver kan du läsa mer om våra olika tjänster här. Eller kontakta en energiexpert så hjälper vi dig med vad som krävs för en installation.

Mer information eller en kostnadsfri offert?

För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig med mer information om tjänsten, eller för att kunna lämna en relevant offert, behöver vi få mer information om din fastighet. Använd knappen nedan för att komma till tjänsten via Mina sidor (inlogg via BankID).

Saknar du BankID? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Frigör värdefull yta

Moderna fjärrvärmecentraler är mindre och smidigare vilket frigör yta. Utrymmen som kan användas till annat, såsom cykelrum eller nya förråd till de boende. Här kan du ser hur resultatet kan bli: