Styr inomhusklimatet och spar energi

Välj mellan att betala ett engångsbelopp eller varje månad

Du väljer om du vill betala ett engångsbelopp eller om du vill betala ett belopp varje månad. Samtliga priser är inklusive moms. 

Alternativ 1: Månadsbetalning med startavgift: 79 kr/månad + en startavgift på 1 995 kr
Alternativ 2: Engångsbelopp: 4 795 kr

Mer information om tjänsten Värmeoptimering Villa

Produktblad för Värmeoptimering Villa

Hur går det till?

Du får av Stockholm Exergi tre vita dosor skickade hem till dig. Dosorna kommer i form av en sensor, en gateway och en styrdosa. Dosorna monteras upp lätt enligt medföljande anvisning. Det är enkelt och smidigt att aktivera och använda tjänsten via telefonen.

Enkel användning i mobilapp
Mobilappen för Värmeoptimering Villa laddar du ner via Google Play eller App Store och finns tillgänglig för både iOS och Android. 

Visste du att du kan styra din uppvärmning mot elpriset om du har timavtal?
Du som har timprisavtal kan via appen Värmeoptimering Villa ställa in önskad inomhustemperatur och sedan aktivera elprisstyrning för att låta din uppvärmning styras efter lägsta elpris. Du väljer sen själv hur mycket eller lite du vill att systemet ska prioritera sparande mot att hålla din önskade temperatur.

Hur vet jag om Värmeoptimering Villa fungerar för min bostad?
Tjänsten fungerar för vattenburna värmesystem. Vill du vara helt säker på att just ditt system fungerar med tjänsten är det bara att klicka på ”Beställ tjänsten Värmeoptimering Villa” och mata in den uppvärmningsformen du har. Då får du direkt en automatisk bekräftelse på om ditt värmesystem är kompatibelt eller inte. 

Hur mycket kan jag spara på min energikostnad genom att använda Värmeoptimering Villa?
Tjänsten Värmeoptimering Villa är framtagen i samarbete med Ngenic och bygger på samma tekniska plattform som tjänsten Ngenic Tune. Nedan hittar du två fallstudier från Ngenic som visar vilka besparingar som har gjorts tidigare av användare till Ngenic Tune 

Faktablad 1 – Case Study: NGenic Tune med elprisstyrning (Villa 1)
Faktablad 2 – Case Study: NGenic Tune med elprisstyrning (Villa 2) 

Beställ Värmeoptimering Villa 

Värmeoptimering Villa möjliggörs genom vår partner Ngenic. 

Beställ tjänsten Värmeoptimering Villa

Allmänna avtalsvillkor för Värmeoptimering Villa hittar du här