Enkelt och tryggt med Driftkoll

I tjänsten Driftkoll övervakas temperaturvärden från värmesystemet digitalt för att säkerställa att varmvatten och uppvärmning fungerar som det ska genom en automatisk larmfunktion. Du följer alla mätvärden i realtid via dator, mobil eller läsplatta. Om ett problem uppstår i värmesystemet får du information om aktuella mätvärden och vad som behöver hanteras. Du får också tips och råd på hur situationen kan lösas.

Om problem uppstår så kan ni kontakta vår servicejour som kan hjälpa till dygnet runt. Ni kan också uppgradera till den kompletta tjänsten Driftövervakning med jour så tar vi hand om er övervakning.

Hur fungerar Driftkoll?

Ni tecknar er för tjänsten Driftkoll och er fjärrvärmecentral kopplas då via Gateway upp digitalt till oss på Stockholm Exergi. Driftkoll passar bra oavsett storlek på ert fastighetsbestånd. Det går att koppla ett obegränsat antal användare och fastigheter till tjänsten.

Fördelar med tjänsten Driftkoll:

Produktblad för Driftkoll

Vad kostar Driftkoll?
Kostnaden för tjänsten Driftkoll är 300 kr/mån exklusive moms (priset gäller per mätpunkt).

Välj det paket som passar dig!

Vill du beställa Driftkoll?

För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig med mer information om tjänsten behöver vi få mer information om din fastighet. Använd knappen nedan för att komma till tjänsten via Mina sidor (inlogg via BankID).

Saknar du BankID? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig