– Som energiföretag har det varit naturligt att fokusera all vår kraft på omställningen till hundra procent förnybar och återvunnen energi i Stockholms fjärrvärme. Men vi är dessutom ett lokalt företag med Stockholm stad som hälftenägare, och vi har en vision om att bidra till en attraktiv stad. Därför är det viktigt för mig personligen att vi dessutom ska medverka till en hållbar stad som förenar och skapar rättvisa förutsättningar för alla, säger vår vd Anders Egelrud.

Vi hoppas att vi under året ska ha tagit emot 25 ungdomar, som ska få en första rad på sitt cv och som inspireras av oss och vårt företag. Så här långt har vi anställt tio så kallade Uppvärmningsjobbare. Inom ramen för denna satsning har vi tecknat ett långsiktigt partnerskap med Stockholms stads arbetsmarknadsförvaltning för att kunna göra än större skillnad och utveckla arbetet på lång sikt.

 

Vi deltog på Järvaveckan tillsammans med Arbetsmarknadsförvaltningen. Där kunde ungdomarna söka våra Uppvärmningsjobb och själva komma med idéer om hur vi ska fixa jobb för stadens unga.

 

Visa alla nyheter Fortsätt läsa