Vi fortsätter arbetet att modernisera fjärrvärmen i Stockholm och nu har turen kommit till er fastighet.

Genom att uppgradera vår utrustning för mätdata i fastighetens fjärrvärmecentral skapar vi en bättre och smartare uppvärmning för er bostadsrättsförening oavsett hur kallt det blir ute. Samtidigt lägger vi grunden för ett digitalt och hållbart Stockholm.

Vad innebär det?

Arbetet innebär att vi kopplar upp oss digitalt mot er fastighets fjärrvärmecentral för att samla in statistik avseende förbrukning, temperatur, driftdata m.m samt för att vid extremt kalla dagar kunna anpassa hur mycket energi er fastighet använder, i syfte att balansera fjärrvärmen i hela Stockholm för att nyttja energin på ett optimalt sätt.
För oss på Stockholm Exergi är detta en självklarhet, vi strävar alltid efter att ta tillvara ny teknik för att skapa den bästa upplevelsen för er som kund samtidigt som vi tillsammans bidrar till en grönare och bättre stad genom smartare användning av energi.

Ni behöver inte göra något

Vi planerar att göra uppgraderingen och installera utrustningen under september 2018. Ni behöver inte göra något. Vi tar hand om uppgraderingen och självklart innebär det ingen extra kostnad för er.

Nya produkter som förenklar uppvärmningen

Som ett led i uppgraderingen av alla fastigheter i Stockholm har vi tagit fram den nya produkten Intelligy. Intelligy effektiviserar och förenklar hanteringen av uppvärmningen för bostadsrättsföreningar och gör det smidigare att välja vilken genomsnittlig inomhustemperatur ni vill ha i fastigheten via mobilen eller datorn. Intelligy optimerar sedan uppvärmningen baserad på vald temperatur och håller dessutom koll på att värmesystemet fungerar som det ska och meddelar er om något skulle inträffa.

 

Vill ni veta mer?

Vi vill gärna träffa er och berätta mer om vilka möjligheter denna uppgradering skapar för er förening. Boka en tid med någon av våra experter på länken nedan.

 

Läs mer och boka en tid