Styrning och effektivisering

Driftoptimering

Vi följer er under ett år och hittar era optimala inställningar.

Värmebehovet varierar mellan årstider och i de flesta fall finns pengar att spara genom att styrningen på fjärrvärmecentralen helt enkelt ställs in rätt. Genom tre besök över ett års tid kan våra energiexperter hitta de inställningar som gör att ni får ut så mycket som möjligt av den utrustning ni redan har. Innan vi startar tjänsten får ni  ett fastighetensbesparingspotential. På så vis vet ni hur snabbt tjänsten återbetalar sig och hur stort värde driftoptimeringen kan ge er – år efter år.

Lägsta kostnaden (15 000 kr) gäller för fastigheter som inte är utrustade eller beskaffade så att driftoptimeringen blir mer omfattande och/eller komplex att utföra än i normalfallet. Vi ger er gärna en kostnadsfri offert och bedömning av er besparingspotential!

Produktblad  Maila oss om våra energitjänster

Intelligy

Vi har utvecklat produkten Intelligy för att du som kund ska kunna få ännu fler fördelar av din fjärrvärme från Stockholm Exergi.

Vi tror på det digitala, det tydliga och enkla. Intelligy kopplar upp ert hus så att ni kan hantera uppvärmning och komfort digitalt, via mobilen eller datorn – samtidigt som ni minskar ert klimatavtryck.

Såhär enkelt är det:

Produktblad  Maila oss om våra energitjänster

Mätsignalenhet

Genom att koppla en mätsignalenhet till energimätaren har du möjlighet att följa energianvändningen i fastigheten – minut för minut – förutsatt att fastighetens styr- och reglersystem är anpassat för att ta emot och presentera effekt- och flödesuppgifterna.

Produktblad  Beställ tjänsten här

Trygghet

Servicejour

Hjälp när ni behöver det

Det är mycket sällan en fjärrvärmecentral behöver avhjälpande underhåll, men om olyckan ändå skulle vara framme ,hjälper vi er så klart. Dygnet runt 

Fjärrvärmen har en mycket hög leveranssäkerhet. Det innebär att ni i praktiken alltid kan räkna med att värmen når er fastighet. Information om planerade arbeten i fjärrvärmenätet i ert område når ni via denna länk. Kontaktuppgifter till Kundservice och Felanmälan hittar ni här, och ni kan ringa till oss när som helst på dygnet. Priserna gäller från 1 januari 2019.

Dagtid*:

Övrig tid:

*Som dagtid räknas måndag-torsdag kl. 07:00 – 16:00 och fredag 07:00-14:00.

Produktblad servicejour Maila oss om våra energitjänster

Löpande rådgivning

Du vet väl att du alltid kan anlita oss för löpande rådgivning i olika energirelaterade frågor till en timkostnad av 995 kr/tim. Vi har 60 års erfarenhet av energi och stöttar både mindre fastigheter och stora kommersiella fastigheter. Tveka inte att kontakta oss för konsultation. Du når oss alltid på tjanster@stockholmexergi.se