Ombyggnation

Byta ut fjärrvärmecentralen

Har ni en fjärrvärmecentral som börjar bli till åren?

Efter 20 år kan det vara läge att byta ut er fjärrvärmecentral till en nyare modell. Förutom en bekymmersfri uppvärmning får ni även möjlighet att sänka era uppvärmningskostnader och öka trivseln med ett jämnare inomhusklimat. När ni anlitar oss får ni en nyckelfärdig fjärrvärmecentral. Vi hjälper till med allt från installation till bortforsling av er gamla anläggning, från start till mål. Du vet väl att du nu får 10 års garanti på en ny fjärrvärmecentral?

Ofta kan ni också skapa mer yta i källaren, då våra moderna fjärrvärmecentraler är mindre och smidigare. Utrymmen som kan användas till annat, såsom cykelrum eller nya förråd till de boende.

 

Produktblad Ombyggnation
Maila oss om våra energitjänster

Byta till  fjärrvärme som uppvärmningssätt

Är det dags att installera en helt ny fjärrvärmecentral? Vi hjälper er självklart med detta. Du vet väl att du nu får 10 års garanti på en ny fjärrvärmecentral?

Har ni direktverkande el som uppvärmningsform och vill byta till fjärrvärme? Vi har god erfarenhet av konvertering till vattenburet system och hjälper er hela vägen till ett modernt och klimatsmart värmesystem.

Produktblad Ny fjärrvärmecentral
Maila oss om våra energitjänster

Delbetalning

Investering i en ny modern fjärrvärmecentral är hållbar och långsiktig. Önskar ni hjälp med finansieringen erbjuder vi er förmånliga villkor.

Ni kan välja delbetalning på 2, 3 eller 5 år men har möjlighet att närsomhelst amortera extra eller betala resterande lån utan extra kostnad. Fakturering påbörjas först efter godkänd slutbesiktning av er nya fjärrvärmecentral.

Produktblad Delbetalning

Maila oss om våra energitjänster

Löpande rådgivning

Du vet väl att du alltid kan anlita oss för löpande rådgivning i olika energirelaterade frågor till en timkostnad av 995 kr/tim. Vi har 60 års erfarenhet av energi och stöttar både mindre fastigheter och stora kommersiella fastigheter. Tveka inte att kontakta oss för konsultation.
Du når oss på tjanster@stockholmexergi.se