Ombyggnation

Byta ut fjärrvärmecentralen

Har ni en central som börjar bli gammal?

Efter 20 år kan det vara läge att byta ut er fjärrvärmecentral till en nyare modell. Ofta kan ni direkt få mer yta i källaren, då moderna fjärrvärmecentralen är mindre och smidigare. Förutom en bekymmersfri uppvärmning får ni även möjlighet att sänka era uppvärmningskostnader och öka trivseln med ett jämnare inomhusklimat. När ni  anlitar oss får ni en helt nyckelfärdig fjärrvärmecentral. Vi hjälper till med allt från installation till bortforsling av gammal anläggning, från start till mål. Vi erbjuder 10 års garanti på all våra nybyggda fjärrvärmecentralen.

 

Produktblad OmbyggnationKlicka här för mailkontakt med oss

Byta till  fjärrvärme som uppvärmningssätt

Är det dags att installera en helt ny fjärrvärmecentral? Vi hjälper er självklart med detta.

Konvertering till vattenburet system. En ny fjärrvärmecentral kan väcka liv i hela husets värmesystem och ge en omedelbar positiv effekt på värmekostnaderna.

Produktblad Ny fjärrvärmecentral

Klicka här för mailkontakt med oss

Delbetalning

Investering i en ny modern fjärrvärmecentral är hållbar och långsiktig. Önskar ni hjälp med finansieringen erbjuder vi er förmånliga villkor.

Ni kan välja delbetalning på 2, 3 eller 5 år men har möjlighet att närsomhelst amortera extra eller betala resterande lån utan extra kostnad. Fakturering påbörjas först efter godkänd slutbesiktning av er nya fjärrvärmecentral.

Produktblad Delbetalning

Klicka här för mailkontakt med oss

Löpande rådgivning. Du vet väl att du alltid kan anlita oss för löpande rådgivning i olika energirelaterade frågor till en timkostnad av 995 kr/tim. Vi har 60 års erfarenhet av energi och stöttar både mindre fastigheter och stora kommersiella fastigheter. Tveka inte att kontakta oss för konsultation.
Du når oss på tjanster@stockholmexergi.se