Stockholm Exergi + Valvet

Du som kund till Valvet har tillgång till några av Sveriges ledande specialister inom området och kan få hjälp med alla energirelaterade frågor så som energikartläggning, ombyggnation av undercentralen och expertrådgivning.

Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för en kostnadseffektivt och energismart fastighet som gör skillnad både hos er bostadsrättsförening, men även för Stockholm som stad.  Stockholm Exergi är Stockholmarnas leverantör av fjärrvärme. Varje dag så värmer vi ca en miljon människor, från morgonduschen och vidare ut i dagens alla aktiviter. Vi värmer dig, svalkar dig och skapar energi av dina restprodukter, så du slipper tänka på det.

Vi håller Stockholm stad och er fastighet perfekt tempererad året om.

Expertrådgivning

Fungerar er värmeanläggning som den ska?
Med hjälp av oss så kan ni ta kontroll över energiförbrukningen i er bostadsrättsförening. En liten investering som kan ge en stor utdelning i form av ökad komfort och en bättre förståelse av vad som påverkar kostnaden.

Varje hus är unikt.
Energiförbrukningen i en fastighet är beroende av många olika faktorer. Det kan handla om storlek, läge, byggmaterial och beteenden hos de boende. Vi skräddarsyr vårt möte utefter behovet i just er fastighet, för att göra den så effektiv som är möjligt. Våra experter har lång erfarenhet av många olika typer fastigheter och arbetar med utredning och analys i många olika energirelaterade projekt, stora som små.

Hur går det till?
 Expertrådgivning innebär att vi gör en kvalificerad bedömning av hur er förening kan effektiviseras. Vi tittar på möjligheterna att effektivisera förbrukningen, lokalisera energiläckor och ger tydliga förslag på åtgärder som ni tillsammans med er förvaltare kan titta vidare på.

Självklart kan Stockholm Exergi också hjälpa er med utförande av olika effektiviserande åtgärder, så som ombyggnation av fjärrvärmecentralen.

Vad kostar det?
Pris för 2 timmars konsultation inklusive protokoll: 4 500 kr exklusive moms. Tillkommande tid: 960 kr/tim exklusive moms

Produktblad Expertrådgivning

Beställ detta erbjudande

Olle Sjöblom
Energiexpert

tjanster@stockholmexergi.se
020-31 31 51

 

 

 

 

 


Farad Sanaee
Energiexpert

tjanster@stockholmexergi.se
020-31 31 51

 

En ny fjärrvärmecentral kan frigöra viktig yta i er källare

Kontakta oss för en offert