Vad innebär en ny fjärrvärmecentral?

En bekymmersfri uppvärmning förutsätter en väl fungerande fjärrvärmecentral. Om den har passerat 25-årsstrecket kan det vara läge att byta till en ny. De nyare modellerna är effektivare och kan möjliggöra både sänkta kostnader och minskat underhållsbehov. Ett byte kan också frigöra ytor för till exempel cykel- och barnvagnsrum, eftersom de nya centralerna är både mindre och smidigare. Att uppdatera fjärrvärmecentralen i tid är en bra investering. Vi har som enda leverantör tio års garanti och är en trygg, långsiktig partner.

Hur går det till?

Vi byter ut er gamla fjärrvärmecentral mot en modern, kompakt och nyckelfärdig . Vi på Stockholm Exergi planerar och genomför bytet och garanterar att allt fungerar som det ska. I  den nya fjärrvärmecentralen ingår tjänsten Driftkoll kostnadsfritt i 12 månader – automatisk larmövervakning för extra trygghet.

Produktblad för ny fjärrvärmecentral
Kontakta oss för mer information eller beställning

Delbetalning

Investering i en ny modern fjärrvärmecentral är hållbar och långsiktig. Önskar ni hjälp med finansieringen erbjuder vi er förmånliga villkor.

Ni kan välja delbetalning på 24, 36 eller 60 månader. Om ni vill kan ni när som helst under perioden betala resterande lån utan extra kostnad.

Information om delbetalning