Varför Driftövervakning?

Driftövervakning gör det enklare att hantera din värme än någonsin. I Driftövervakning ingår flera olika tjänster och vi kopplar upp er fjärrvärmecentral digitalt så att den larmar om något inte står rätt till. I Driftövervakning ingår även en årlig funktionskontroll där vi går igenom anläggningens skick och en årlig rapport med förbättringsförslag. Genom att teckna Driftövervakning hos oss på Stockholm Exergi blir det både enkelt och tryggt – precis som det ska vara.

Hur går det till?

Vi kopplar upp er fjärrvärmecentral digitalt mot oss på Stockholm Exergi och våra kunniga energiexperter bevakar och agerar på larm åt er. Om ni vill kan ni själva följa mätvärden och larmen på vår plattform Intelligy och hur vi hanterar dem.

Så säger våra kunder om Driftövervakning

”Det var i samband med att vi uppgraderade vår fjärrvärmecentral som vi av vår energiexpert blev tipsade om tjänsten Driftövervakning. Det kändes helt naturligt, tryggt och enkelt att välja Driftövervakning för vår fastighet och jag skulle absolut rekommendera andra att göra samma sak.”

Christina Rydegård
Ordförande i brf Långreven 18, Södermalm

Produktblad för Driftövervakning
Beställ vår tjänst Driftövervakning