Stockholm Exergi + Nabo

Du som kund till Nabo har tillgång till några av Sveriges ledande specialister inom området och kan få hjälp med alla energirelaterade frågor så som energikartläggning, ombyggnation av undercentralen och energiutredning.

Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för en kostnadseffektivt och energismart fastighet som gör skillnad både hos er bostadsrättsförening, men även för Stockholm som stad.  Stockholm Exergi är Stockholmarnas leverantör av fjärrvärme. Varje dag så värmer vi ca en miljon människor, från morgonduschen och vidare ut i dagens alla aktiviter. Vi värmer dig, svalkar dig och skapar energi av dina restprodukter, så du slipper tänka på det.

Vi håller Stockholm stad och er fastighet perfekt tempererad året om.

 

Energiutredning

Ta kontroll över energiförbrukningen med vår hjälp.

En liten investering som kan ge stor utdelning – i form av bättre komfort och ekonomi. I Energiutredningen tar vi fram specifika åtgärdsförslag för er fastighet och hjälper er ta beslut kring nästa steg. Ett färdigt paket där en av våra kunniga medarbetare metodiskt går igenom er fastighet tillsammans med er.

✓ Vi inventerar och analyserar er fjärrvärmecentrals status för att kunna göra en kvalificerad bedömning av era möjligheter att minska värmekostnaderna och öka er komfort

✓  Vi gör en översyn av er fastighets värmesystem där vi ser över och kontrollerar systemtryck, expansionskärl, temperaturer på varmvatten- och radiatorkrets, motorventiler, pumpar med mera

✓ Vi skapar en åtgärdsplan för prioriterade åtgärder som är relevanta för just er fastighet

✓ Ett protokoll med slutsatser och förslag på eventuella åtgärder som bidrar till att minska era värmekostnader och öka er komfort.

Vi hjälper dig/er självklart med genomförandet av åtgärderna efter överenskommelse och separat offert.

Pris: 6 500 kr exklusive moms (inkluderar ett platsbesök, restid + åtgärdsrapport)

Produktblad. Beställ detta erbjudande

Olle Sjöblom
Energiexpert

tjanster@stockholmexergi.se
020-31 31 51

 

 

 

 

 


Farad Sanaee
Energiexpert

tjanster@stockholmexergi.se
020-31 31 51

 

En ny fjärrvärmecentral kan frigöra viktig yta i er källare

Kontakta oss för en offert