Nu är tävlingen avslutad.
Information om vinnaren publiceras här den 28/2.

• Vi ser vilka möjligheter som finns i fastigheten
• Tillsammans med styrelsen bestämmer vi en ny plats för fjärrvärmecentralen
• Vi plockar ner er gamla fjärrvärmecentral
• Vi monterar upp en ny, modern och smidig fjärrvärmecentral
• Vi målar och fräschar upp ert nya utrymme

Ni får ett helt nytt utrymme som ni i bostadsrättsföreningen kan använda på något bättre sätt.
En träninglokal? Kanske en replokal? Eller varför inte hyra ut till en näringsidkare och tjäna en slant till bostadsrättsföreningen?

Ni tävlar genom att fylla i era uppgifter i tävlingsfomuläret nedan och anger några basuppgifter om fastigheten samt en motivering senast 31/1 2018.
Vinnaren utses den 28/2 2018.

Genom att fylla i tävlingsformuläret nedan samtycker du till att Stockholm Exergi får spara dina kunduppgifter.

Vad vinner ni?

Ombyggnation av utrymmet till ett värde av upp till 250 000 kr (inkl. moms). Ombyggnation innebär eventuell rivning av befintlig fjärrvärmecentral, uppsättning av ny fjärrvärmecentral, reparation av väggar, tak och golv, målning samt städning.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Vinnaren utses den 28 februari 2018 och kontaktas. Vinnaren presenteras här på vår hemsida www.stockholmexergi.se.

Tävlingside och jury

Att bostadsrättsföreningen är kund till Stockholm Exergi. Att utrymmet får och kan byggas om och att inga hinder finns såsom exempelvis k-märkning av utrymmet. Bostadsrättsföreningens styrelse ska ha godkänt förslaget och ombyggnationen.

Stockholm Exergi får använda sig av material så som bilder och text i marknadsföringssyfte i upp till ett år efter färdigställande av ombyggnationen. Användning av namn eller bild på person för detta syfte sker dock endast efter att berörd person lämnat sitt samtycke.

Juryn består av Niclas Åkerlund (Marknadsdirektör), Thomas Gibson (Kommunikationschef), Mikael Ohlsson (Chef Energitjänster) Maria Söderberg (Chef Tjänster) och Anna Westberg (Kommunikatör) från Fortum Värme. Juryns beslut kan inte överklagas.