Kom förbi, tävla och prata framtiden med oss.

Järvaveckans vision om inkludering och lika rätt för alla är något som rimmar väl med Stockholm Exergis uppdrag och ambition. Vi vill ut och möta Stockholmare och prata om de frågor vi brinner för. Du hittar oss vid plats C10 på Järvaveckan, vi är på plats den 12-13 juni.

Med gemensam kraft för ett varmare Stockholm. Tillsammans får vi fler unga till arbete.

Du är varmt välkommen till en toppaktuell panel om hur företag kan bidra till att fler unga kommer in på arbetsmarknaden. I panelen finns uppvärmningsjobbare, lärare, och beslutsfattare på företag som bestämt sig för att göra skillnad. Ta med dina vänner och kollegor för att lyssna på hur företag skapar stolthet, engagemang och konkreta resultat för alla inblandade.

Lär dig hur din organisation kan vara med och leda utvecklingen mot att fler ungdomar får de första viktiga raderna på CV:t. Tillsammans med lärare, elever och uppvärmning jobbare skapar vi ett av årets mest relevanta och inspirerande seminarium. Kom och lyssna på berättelser hämtade direkt från verkligheten! Med på scen finns ungdomar, lärare och företag som bestämt sig för att med gemensam kraft skapa ett varmare Stockholm.

Tid: 13 juni. Klockan 14:30 till 15:30.
Plats: seminariet tält 5 på Järvaveckan (Spånga IP).

Deltagare:

Lärare, elever och uppvärmninsjobbare

Anders Egelrud, vd Stockholm Exergi

Jonas Bygdeson, Vd och grundare My Dream Now

Sandra Rosén, social hållbarhet Stockholm Exergi

 

Hitta till oss i Seminarietält 5!

Plats: Järvaveckan anordnas på Spånga idrottsplats (visa på karta), som ligger mittemellan Tensta Centrum och Spånga Station, ca 15 minuter från Stockholm Central.

Adress: Solhems hagväg 2, Spånga

Kommunalt: Från T-Centralen tar du dig enkelt till Spånga Idrottsplats med tunnelbana och buss. Ta först blå linje 10 mot Hjulsta och gå av vid Tensta. Promenad på 10 min. Du kan även ta pendeltåg till Spånga station och sedan ta någon av bussarna 179, 118, 514 och 512 till Spånga IP.

Med bil: Besöksparkeringen är avstängd under evenemanget. Det finns få parkeringsplatser i närområdet. Vi rekommenderar att åka kommunalt för att undvika onödig trängsel på gatorna och belastning på miljön.