Ombyggnation

Byta ut fjärrvärmecentralen

Har ni en central som börjar bli gammal?

Efter 20 år kan det vara läge att byta ut er fjärrvärmecentral till en nyare modell. Ofta kan ni direkt få mer yta i källaren, då moderna fjärrvärmecentralen är mindre och smidigare. Förutom en bekymmersfri uppvärmning får ni även möjlighet att sänka era uppvärmningskostnader och öka trivseln med ett jämnare inomhusklimat. När ni  anlitar oss får ni en helt nyckelfärdig fjärrvärmecentral. Vi hjälper till med allt från installation till bortforsling av gammal anläggning, från start till mål.

Just nu har vi ett extraerbjudande: Om ni beställer innan den 31/12 så får ni 10 års garantitid på er nya fjärrvärmecentral. Observera att detta enbart gäller för bostadsrättsföreningar.

Produktblad Ombyggnation

Ny fjärrvärmecentral

Är det dags att installera en helt ny fjärrvärmecentral?

En ny fjärrvärmecentral kan väcka liv i hela husets värmesystem och ge en omedelbar positiv effekt på värmekostnaderna.

Produktblad Ny fjärrvärmecentral

Delbetalning

Investering i en ny modern fjärrvärmecentral är hållbar och långsiktig. Önskar ni hjälp med finansieringen erbjuder vi er förmånliga villkor.

Ni kan välja delbetalning på 2, 3 eller 5 år men har möjlighet att närsomhelst amortera extra eller betala resterande lån utan extra kostnad. Fakturering påbörjas först efter godkänd slutbesiktning av er nya fjärrvärmecentral.

Produktblad Delbetalning

Ja, jag vill gärna ha mer information