En hållbar resa för Stockholm och världen

Vi är ett miljöföretag där ansvar och långsiktighet genomsyrar allt vi gör. Hållbar stadsutveckling är avgörande för Stockholm och vi på Stockholm Exergi har nyckelroller inom energi, miljö och klimat. Det är det som driver oss som arbetar här. Alla medarbetare är viktiga och värdefulla för att vi ska kunna hålla Stockholm varmt och skönt på ett hållbart sätt. Det vi gör idag har betydelse för framtiden – det är vi stolta över!

Karriärmöjligheter i en framtidsbransch

Vi arbetar med hela energikedjan – från att skapa fjärrvärme och fjärrkyla till att se till att den kommer fram som den ska till kunderna och att få samhällets kretslopp att fungera. Det gör att vi kan erbjuda många spännande specialistroller inom framtida energilösningar, cirkulärekonomi och miljöfrågor. Många av oss har bytt tjänst flera gånger inom företaget.

Utmana och bli utmanad

Att utmana och bli utmanad är en del av vår kultur. Grundstommen i vår ledarskapsfilosofi är tillit. Vi uppmuntrar varandra att ta initiativ, hitta nya lösningar och utmana sättet som vi jobbar på. Stockholm Exergi är en dynamisk arbetsplats där vi jobbar tillsammans, men leder oss själva.

En värmande företagskultur

Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet!

Hjälp och förmåner för medarbetare

Stockholm Exergi arbetar aktivt med att hjälpa våra medarbetare att få ihop livspusslet, oavsett var i livet man befinner sig. Lunchsubvention, extra ersättning vid föräldraledighet och arbetstidsförkortning är några exempel på ekonomiska fördelar för våra medarbetare.

Energi på jobbet

Vi är övertygade om att friska kollegor som mår bra presterar bättre och bidrar till ett kreativt och effektivt arbetsklimat. Vi jobbar säkert eller inte alls –säkerheten på jobbet går före allt annat. Dessutom erbjuder vi friskvård och andra initiativ som ska ge energi och kraft.

Fira framgångar

Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men vi ser motgångar som ett sätt att lära. De bidrar till bättre helhetslösningar. När vi lyckas så gillar vi att fira små och stora framgångar – tillsammans!

Lediga jobb

Nyfiken på att jobba ihop? Kika på vår kärriärsida och se våra lediga tjänster.