Genom ett nytt avtal breddar SBC sitt erbjudande och erbjuder sina kunder i Stockholm energitjänster från Stockholm Exergi.

– De stora vinnarna på samarbetet är de som bor i bostadsrättsföreningar som SBC förvaltar. SBC är ett komplett förvaltningsbolag och vill förstärka erbjudandet för att deras kunder vill få hjälp med de viktiga energifrågorna. Med hjälp av oss kan de använda energin smart och på ett hållbart sätt. Nu kan de få en helhetslösning för energifrågorna direkt från sin förvaltare, säger Maria Söderberg, chef för Tjänster på Stockholm Exergi.

Samarbetet omfattar de SBC-kunder som är fjärrvärmekunder hos Stockholm Exergi, som kommer att vara en samarbetspartner avseende energitjänster för SBC och ge rådgivning åt bostadsrättsföreningarna. Dessutom kommer Stockholm Exergi att utbilda SBC:s förvaltare, fastighetsskötare och drifttekniker i energifrågor. För SBC är avtalet ett sätt att bredda sitt helhetserbjudande.

– Vi har ett stort ansvar för de kunder som ger oss i uppdrag att förvalta deras fastigheter. Vi vill ta ett helhetsansvar, så det är väldigt viktigt att kunna erbjuda även energitjänster, både proaktivt och när någonting akut dyker upp. Eftersom de allra flesta av dem redan idag har fjärrvärme från Stockholm Exergi tycker vi att vi har hittat en naturlig partner, säger Nina Wahlberg, Affärsområdeschef teknisk förvaltning på SBC.

Kontakt
Maria Söderberg, chef för Tjänster på Stockholm Exergi: 072-890 01 51
Stockholm Exergis presstjänst: 020-30 20 40

Om Stockholm Exergi
Vi är ett energibolag för stockholmarna. Med hjälp av vårt gemensamma kretslopp värmer vi över 800 000 stockholmare, svalkar sjukhus, datahallar och andra viktiga verksamheter runtom i staden och producerar elektricitet som gör det möjligt för Stockholm att växa och utvecklas. Från Högdalen i söder till Sigtuna i norr jobbar över 700 kollegor tillsammans med alla stockholmare för att leverera hållbar energi, dygnet runt, året runt. Med gemensam kraft driver vi Stockholm framåt.

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad

  • Anna Andersson
  • 2020-05-04