All prisinformation och 2020 års prognos finns redan nu på Mina sidor, där du enkelt loggar in med BankID. Enkelt och säkert.   

– Det känns jätteroligt att berätta att vi under våren har lanserat Mina sidor och nu jobbar vi kontinuerligt med att utveckla tjänsten för att på bästa sätt möta våra användares unika behov, säger Camilla Emretsson, systemägare för Mina sidor. Tjänsten är kostnadsfri och fungerar lika bra via webben, surfplatta eller mobilen.

2020 års prisinformation och prognos

För första gången tar vi steget och prisaviserar digitalt via Mina sidor, där du som kund enkelt loggar in via vår hemsida med BankID. Här presenteras all prisinformation samt 2020 års prisbrev. När du loggar in hittar du informationen i din meddelandeinkorg.       

Redan nu finns 2020 års fjärrvärmeprognos på Mina sidor, vilket kan vara ett bra stöd i ert arbete med nästa års budget. I slutet av oktober publiceras även fjärrkylaprognosen. Prognoserna hittar du vid respektive avtal i Mina sidor. Här kan du se alla detaljer, läsa mer om våra tillval samt simulera hur ett aktivt tillvalsval kan påverka er kostnadsprognos för 2020.

En tjänst med många funktioner

Mina sidor tar ett helhetsgrepp om energiläget i fastigheten. Redan på startsidan möts du som användare av en samlad översikt av er anläggnings status i ett antal olika mästare. Om er fastighet tillfälligt påverkas av en driftstörning, visas avbrottsinformation direkt på startsidan. Vi visar även planerade avbrott som kommer att ske inom 30 dagar, berättar Camilla Emretsson.

Den nya lösningen gör det möjligt att fördjupa sig i fastighetens energiprestanda och simulera hur olika tillval påverkar energikostnaderna. Andra delar av tjänsten som har fått sig ett rejält lyft är möjligheten att analysera fastighetens energiprestanda. Det går snabbt och enkelt att analysera energi, flöde och temperatur. Här presenteras även hur mycket bonus/avgift aktuell fastighet har genererat senaste året, baserat på fastighetens energiviktade returtemperatur. I Mina sidor finns även en larmfunktion där det är möjligt att ställa in egna larm samt se alla fakturor sen januari 2016.  

Ny behörighetslösning

I samband med lanseringen av Mina sidor bytte vi behörighetslösning och övergick till inloggning med BankID. Om du inte redan har loggat in och upptäckt Mina sidor än, behöver du som kund och representant för ert företag eller förening skapa ett nytt, personligt konto och koppla er fastighet till det nya kontot. Självklart kan du koppla in alla dina fastigheter. Det är en smidig process men uppstår det frågor så hjälper vi gärna till. 

– Vi är förberedda att snabbt hjälpa våra kunder att komma igång med Mina sidor. Vårt duktiga team på Kundservice är redo att hjälpa alla kunder som behöver stöd, förtydligar Camilla.

Frågor och mer information

Undrar du något om Mina sidor och vill läsa mer, så finner du mer information här. Och du vet väl att du alltid är varmt välkommen att kontakta oss på Stockholm Exergi!

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad

  • Anna Andersson
  • 2020-05-04