Under några vinternätter kommer ett flygplan att fota fjärrvärmenätet i Stockholm med värmekamera för att hitta dolda, underjordiska läckor. Flygplanet kommer flyga på relativt låg höjd och främst flyga över city, södra delarna av stan, Västerort, Lidingö och norra Stockholm inklusive Täby.

E-faktura för privatpersoner

E-faktura innebär att du som är privatperson får en elektronisk faktura via din internetbank. Alla uppgifter för att göra betalningen är redan ifyllda. Det enda du behöver göra är att kontrollera fakturan på skärmen och godkänna den för betalning. 

Du ansöker om e-faktura direkt hos din internetbank. Sök på betalningsmottagare Stockholm Exergi. Ange ditt sjusiffriga kundnummer när du gör anmälan (står på fakturan).

Svefaktura för företag/bostadsrättsföreningar

För företag och bostadsrättsföreningar erbjuder vi möjlighet att få fakturan via filinläsning, så kallad Svefaktura.

Om du är intresserad, kontakta vår kundservice: kundservice@stockholmexergi.se

Autogiro

Det enklaste och snabbaste sättet att registrera dig för autogiro är att gå in på din internetbank och lägga till ett autogiromedgivande. Välj Stockholm Exergi AB – BG 5307-2807 som mottagare och ange ditt sjusiffriga kundnummer (står på fakturan) som betalarnummer.

Om du hellre vill lämna ditt autogiromedgivande på en blankett så kan du  använda det här formuläret,   som du skriver under med din e-legitimation. Saknar du BankID eller Mobilt BankID kan du skaffa det från din bank eller Skatteverket.

Behöver du skicka blanketten via post, kontakta vår kundservice: kundservice@stockholmexergi.se

E-postfaktura

Vill du ta emot fakturan via e-post. Använd det här formuläret och ange ditt faktura- eller avtalsnummer och till vilken e-postadress du vill ha fakturan 

Våra bankuppgifter