Våra kanaler

Vad vi tycker det är roligt att du använder våra sociala kanaler. Vi finns på Twitter, Facebook, Instagram, YouTube och Linkedin. Vi välkomnar och uppmuntrar en öppen diskussion och ser fram emot kommentarer, berättelser och upplevelser från våra besökare.

Vi jobbar hela tiden för att de kommentarer som finns i våra sociala kanaler är relevanta, har en trevlig ton och ett vänligt uppsåt. Tänk på att när du kommenterar på något i sociala kanaler så kan din kommentar delas och läsas av många, flera år efter att du skrivit din kommentar. Vi uppmanar dig som besökare därför att tänka på vad du skriver och inte delge personlig information.

De tankar och åsikter som återfinns i kommentarsfälten i Stockholm Exergis sociala kanaler är inte nödvändigtvis en representation av företaget. Stockholm Exergi svarar på kommentarer och direktmeddelanden via sociala kanaler under kontorstid.

Hur agerar vi?

Vad låter vi Stockholm Exergi har rätt att ta bort de kommentarer som anses opassande . Bland annat:

Du som kommenterar på våra sociala kanaler förstår att informationen är publik och att din kommentar kan komma att användas av tredje part, utanför Stockholm Exergis kontroll. Om du inte vill att din kommentar ska användas i detta syfte så vänligen avstå från att kommentera på våra sociala kanaler.