Tio års garanti på fjärrvärmecentraler

 

– Vi har testat den utökade garantin tillsammans med ett antal kunder sedan i höstas och fått oerhört positiva reaktioner, säger Maria Söderberg, chef för tjänsteavdelningen på Stockholm Exergi. Eftersom vi vet att våra fjärrvärmecentraler har en livslängd på cirka 25 år är vi trygga i att erbjuda den här unika garantin, som gör att man kan sova ännu bättre om natten. Tio-års-garantin ingår i de allmänna villkoren för alla Stockholm Exergis nybyggnationer offererade under år 2019 och framåt.

Ja, jag vill gärna ha en offert

Hitta nya utrymmen hos er också.

Se exempel på hur en helt ny fjärrvärmecentral kan hjälpa er till nya utrymmen. Här blev det ett stort fint cykel- och barnvagnsrum som hela föreningen kunde använda.

Läs mer om ny- eller ombyggnation av fjärrvärmecentraler.

Framtidsäkra er fastighet med solceller, smart elstyrning och elbilsladdning

 

Stockholm Exergi satsar på framtiden och en hållbar miljö och vi utvecklar ständigt nya och förbättrade energilösningar för smartare fastigheter. Här beskriver vi fördelen med tre av dem:

Genom att producera egen el med solceller säkras en långsiktigt hållbar elanvändning och samtidigt sänkta elkostnader.

Med Smart elstyrning optimeras elanvändning med anpassade lösningar för batterilagring, balansering mellan fastighetens faser och kontinuerlig styrning och uppföljning av fastighetens elanvändning.

Elbilsladdning skapar den framtida infrastrukturen för elektrifieringen av fordonsflottan med enkel och smart hemmaladdning eller laddning på jobbet.

 

Vi på Stockholm Exergi ser till att allt fungerar minst lika tryggt och enkelt som fjärrvärmen vi levererar – oavsett vilka av tjänsterna ni väljer från oss. Hjälp oss vara med att framtidssäkra förnybar energi för en hållbar stad.

Jag vill veta mer

I vilket steg befinner ni er?

 

1. Förstå din fjärrvärme

Rekommenderas för er som vill få koll på ert fjärrvärmeavtal och rådgivning kring hur ni kan påverka era kostnader. Boka en kostnadsfri energirådgivning som är ett personligt möte med er kundansvarige. 

Ni får:

✓ En genomgång av er förbrukning, prognos och Mina sidor

✓ Tips och råd kring fjärrvärme

✓ Information om våra produkter och tjänster

Läs mer

2. Utred och upptäck möjligheterna

Rekommenderas för er som önskar ta tempen på fastighetens energianvändning och få hjälp att prioritera olika åtgärder. En av våra energiexperter går igenom er fastighet och ni får ett protokoll med förslag på åtgärder. 

Ert behov styr omfattningen av utredningen. Välj mellan

✓ Energiutredning

✓ Energikartläggning

Läs mer

 3. Genomför energiåtgärder

Självfallet hjälper vi er att genomföra de åtgärder vi föreslår. Eller vet ni redan vad just ni behöver för att effektivisera er energianvändning? Anlita Stockholms vassaste energiexperter, de finns hos oss!

Vår expertis kan ge er:

✓ Minskade energikostnader

✓ Jämnare inomhustemperatur

✓ Bekymmersfri förvaltning

Läs mer

 

Sänk uppvärmningskostnaden i er fastighet med bibehållen komfort

Med Stockholm Exergis nya digitala produkt Intelligy ser vi till att ni har en jämn och skön inomhustemperatur samtidigt som smarta alogritmer optimerar energianvändningen och håller koll på att värmesystemet fungerar som det ska.

 

Stockholm Exergi kan nu erbjuda produkten Intelligy för att ni som kunder ska få ännu fler fördelar av er fjärrvärme från Stockholm Exergi. Vår smarta enhet kopplar tryggt och säkert upp ert befintliga värmesystem. Med hjälpa av inomhussensorer i utvalda lägenheter säkerställer värmeoptimeringen att ni endast använder den energi ni verkligen behöver. Med ett uppkopplat värmesystem sker även övervakningen i realtid och om ett fel inträffar så får ni veta mer om hur ni kan lösa det.

Kontakta mig gärna