Sänk uppvärmningskostnaden i er fastighet med bibehållen komfort

Med Stockholm Exergis nya digitala produkt Intelligy ser vi till att ni har en jämn och skön inomhustemperatur samtidigt som smarta alogritmer optimerar energianvändningen och håller koll på att värmesystemet fungerar som det ska.

 

Stockholm Exergi kan nu erbjuda produkten Intelligy för att ni som kunder ska få ännu fler fördelar av er fjärrvärme från Stockholm Exergi. Vår smarta enhet kopplar tryggt och säkert upp ert befintliga värmesystem. Med hjälpa av inomhussensorer i utvalda lägenheter säkerställer värmeoptimeringen att ni endast använder den energi ni verkligen behöver. Med ett uppkopplat värmesystem sker även övervakningen i realtid och om ett fel inträffar så får ni veta mer om hur ni kan lösa det.

Kontakta mig gärna 


Tio års garanti på fjärrvärmecentraler

 

– Vi har testat den utökade garantin tillsammans med ett antal kunder sedan i höstas och fått oerhört positiva reaktioner, säger Maria Söderberg, chef för tjänsteavdelningen på Stockholm Exergi. Eftersom vi vet att våra fjärrvärmecentraler har en livslängd på cirka 25 år är vi trygga i att erbjuda den här unika garantin, som gör att man kan sova ännu bättre om natten. Tio-års-garantin ingår i de allmänna villkoren för alla Stockholm Exergis nybyggnationer offererade under år 2019 och framåt.

 

Ja, jag vill gärna ha en offert

Hitta nya utrymmen hos er också.

Se exempel på hur en helt ny fjärrvärmecentral kan hjälpa er till nya utrymmen. Här blev det ett stort fint cykel- och barnvagnsrum som hela föreningen kunde använda.

Läs mer om ny- eller ombyggnation av fjärrvärmecentraler.