När vi sätter priset på fjärrvärme jämför vi alltid med kostnaderna för alternativen, exempelvis bergvärmepumpar. Vi vill att det ska vara en bra affär för så många stockholmare som möjligt att välja fjärrvärme.

Vi justerar bara priserna en gång per år och vi informerar dig i god tid innan vi gör några ändringar, så att du ska kunna förutse dina kostnader. Vi höjde inte priset alls år 2017 och vi kommer inte göra det år 2018 heller.

Normalpris

Normalpris är det prisavtal som du får om du inte gör något aktivt val. Det består av två delar: en fast del och ett energipris för varje kilowattimme värme som du använder. Om du vill ha Normalpris behöver du inte fylla i något prisavtal.

Normalpris (inklusive moms):

Kontakta oss

Fast pris

Genom att välja Fast pris kan du binda både den fasta årsavgiften och energipriset du betalar per kilowattimme värme du använder. Du kan binda i två eller tre år. Prisavtalet hittar du längst ner på sidan och du kan välja mellan att signera det elektroniskt eller att ladda ner, fylla i och skicka in det till oss.

Kontakta oss

Energipris

Genom att välja Energipris slipper du den fasta årsavgiften, men betalar för din energianvändning. Du binder energipriset du betalar per kilowattimme värme du använder i två eller tre år. Prisavtalet hittar du längst ner på sidan och du kan välja mellan att signera det elektroniskt eller att ladda ner, fylla i och skicka in det till oss.

Kontakta oss

Prisinformation, avtal och blanketter