Så här funkar din fjärrvärmecentral

 

Småhus och Villa Trygg

Enklare vardag till fast månadskostnad

För en riktigt bekväm tillvaro har du som fjärrvärmekund möjlighet att teckna Villa Trygg.

Paketet innehåller några av våra mest populära tjänster; bland annat ingår ett hembesök med funktionskontroll av villans fjärrvärmesystem vartannat år, och om det behövs service utför vi den efter överenskommelse. Du har också rätt till ett kostnadsfritt servicejourbesök om 1 timme vid akuta reparationsbehov en gång per år, när som helst på dygnet. I Villa Trygg ingår dessutom en inledande utbildning på plats hos er som ger dig koll på grunderna i hur din fjärrvärmecentral fungerar. Välkommen att kontakta oss för fullständiga avtalsvillkor och för att teckna avtal. Ej ROT-avdrag.

Fjärrvärmecentral

Klimatsmart, driftsäkert, tyst och rent…

En fjärrvärmecentral har lång livslängd, är fri från buller och vibrationer och förser ditt hus med miljövänlig värme nästan helt utan att använda el. Vill du skaffa fjärrvärme eller har du en central som det börjar bli dags att byta ut? En ny kan väcka liv i hela husets värmesystem och ge en omedelbar positiv effekt på värmekostnaderna. Vi hjälper er med helentreprenad, forslar bort den gamla fjärrvärmecentralen och gör snyggt efter oss när vi är klara. ROT-avdrag erbjuds.

Servicejour

Hjälp när du behöver det

Det är sällan en fjärrvärmecentral behöver underhåll, men om något händer hjälper vi dig så klart. Med fast timpris och jour dygnet runt. För dig som privatkund ingår tjänsten i vårt förmånliga paket Villa Trygg. Ej ROT-avdrag.

Leveransgräns

Leveransgränsen mellan kunden och leverantörens anläggning går direkt efter servisventilerna (se placering alt 1 resp alt 2).

Alt 1 – Servisventilerna sitter utanför husväggen och skyddas av en kåpa.

Alt 2 – Servisventilerna sitter direkt innanför husväggen.

 

Läs mer om vad som gäller för kundens respektive leverantörens anläggning i de allmänna avtalsvillkoren

Checklista

Stockholm Exergi har sammanställt en checklista med enkla, bra tips att tänka på inför värmesäsongen.