Rökutveckling i bränslelager i Högdalen – släckningsarbete pågår

En glödbrand i ett bränslelager för returflis vid Högdalenverket pågår sedan igår kväll. Stockholms brandförsvar kallades till platsen vid 21-tiden och de har under natten genomfört släckningsarbete för att stoppa rökutvecklingen som glödbranden ger upphov till. Räddningstjänsten är fortfarande på plats och genomför släckningsarbete. Inga personer har skadats i samband med incidenten.

Vad som har orsakat branden är inte klarlagt och hur omfattande skadorna är på bränslelagret går inte att bedöma i nuläget. Situationen har inte medfört några produktionsstörningar, utan leveranserna till kunderna har upprätthållits.

Skaffa fjärrvärme 5 enkla steg till din hållbara värme

Det är enkelt att skaffa fjärrvärme och vi på Stockholm Exergi hjälpa dig gärna. Fyll i intresseanmälan här nedan så hör vi av oss och berättar mer. Här ser du också hur det går till för att fjärrvärmen ska komma på plats.

1

Intresseanmälan

Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter. Då kan vi se om din fastighet ligger inom vårt ledningsnät.

Vi hör av oss!
2

Besök och planering

Vi kommer överens om en tid för att besöka dig, så att vi kan se var vi kan placera en fjärrvärmecentral och hur vi kan dra rören.

Vi besöker dig!
3

Kostnadsförslag och avtal

Efter besöket ger vi dig ett kostnadsförslag för fjärrvärmecentralen samt installationen. Om du vill kan du teckna ett tillval - vi hjälper dig gärna välja.

4

Installation

En av våra auktoriserade leverantörer kopplar in fastigheten till fjärrvärmenätet.

5

Klart!

Nu har ni fjärrvärme och kan njuta av att ha det varmt och skönt i alla väder.

Grattis, nu har du fjärrvärme!
Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig direkt!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Du vet väl också att du enkelt kan få hjälp via Mina sidor om du tex söker efter en faktura?